vineri, 4 februarie 2011

La multi ani tati de Alex!















Am adaugat la titlul postarii "de Alex" pentru ca totusi eu scriu blogul acesta si nu imi vine niciodata sa-i spun sotului meu, taticului lui Alex, "tati" :D. Chiar daca in multe familii asa se obisnuieste.

Asadar pentru aproape doua saptamani vom fi de aceeasi varsta, apoi iar eu imbatranesc cu un an :D. Si din moment ce e primul an de 10 ani incoace in care nu ti-am cumparat un cadou (asa ne-am inteles tot familionul largit ca de anul acesta doar Alex mai primeste cadouri :D), m-am gandit sa iti fac o surpriza pe dimineata si sa gasesti postarea aceasta pe blog. Acum e ora 1 si tu dormi in camera cu Alexucul mic. :)

Deci, la multi ani Relu! La multi ani tatic de Alex! Tin minte cum acu 10 ani pe vremea asta ma cereai in casatorie dar imi spuneai ca ma iei doar daca promit ca-i voi pune baiatului nostru numele Alex :x. Tu nu stiai atunci ca eu povestisem cu multe prietene ca acesta este numele ce il vreau pentru cand voi avea un copil :D.

Apoi imi aduc aminte cum acu doi ani mai erau doar cateva zile pana cand aveam sa aflam cea mai frumoasa veste din vietile noastre, aceea ca vom fi parinti! In sfarsit!

Trebuie sa scriu si aici ce spun de atunci tuturor si poate tu nu ai fost de fata niciodata la laude. Chiar daca inainte de sarcina am mai avut divergente, pe tot parcursul sarcinii ai fost un sot ideal. La nastere m-ai ajutat enorm ca ai fost de fata, m-ai sustinut si m-ai incurajat si ai fost alaturi de mine indiferent de conditiile in care poate oricine ar fi lesinat :D.

Iar de atunci, de cand Alex a venit pe lume, te iubesc mai mult decat inainte! Pentru ca te cunosc altfel acum. Pentru ca am ajuns sa te iubesc si prin ochii lui Alex. Te iubesc ca tata al lui Alex si nu aveam cum sa-i gasesc un tatic mai bun.

Ma infior de cate ori imi amintesc cum atunci cand dormeam toti 3 in pat (acum eu cu Alex ne-am mutat pe jos si nu e loc si de tine :D) seara era un moment divin, cand ne puneam in pat, Alex era intre noi, il sorbeam din priviri, iar apoi ne uitam unul la altul, surprinsi si fericiti de minunea ce o traim.

Cu mine esti intelegator si ma ajuti enorm, ai incredibil de multa rabdare, chiar daca sunt sigura ca nici unul dintre prietenii tai nu ar fi obisnuit cu asa ceva si nu ai vazut niciodata un barbat ajutandu-si atat de mult sotia. Esti un sot ideal. Iar cu Alex nici nu mai vorbesc, cum iti rade si cum iti zambeste tie nu o mai face cu nimeni, si asta spune totul. Esti un tata ideal.

Si parintii mei se mira de multe ori cata rabdare poti sa ai cu mine, pentru ca sunt o fire asa dificila si independenta :D.

Faptul ca timp de 5 luni tu ai dormit cu Alex pe tine pe tot parcursul noptii spune tot. Si dimineata mergeai la servici, la un servici stresant si obositor. Dar dormeai pe cateva perne, ca sa fie Alex putin mai inclinat, si nu te miscai toata noaptea. Ba chiar cand a inceput el sa se miste te stresam eu sa ai grija si sa fii atent, sa il tii cu mainile, sa nu cada de pe tine si din pat jos. 5 luni e enorm. Mai ales pentru un barbat, pentru ca voi nu sunteti asa de bine pregatiti de natura pentru asa ceva, pe noi mamele ne mai schimba hormonii si instinctul matern. Azi citeam pe un forum de o mama care isi sedeaza copilul ca sa poata dormi, pentru ca nu i se pare normal ca la 7 luni sa nu doarma 10-12 ore legate. Si tu erai mandru ca Alex doarme numai pe tine.

Sa revin la urare, ca se face tarziu de tot :D.

La multi ani, Relu! Sa fii sanatos si fericit alaturi de noi! Sa ai parte numai de impliniri si bucurii! Zile si nopti frumoase! Te iubesc!

P.S. Mami, recunoaste ca iar plangi si la postarea asta! :)

24 de comentarii:

  1. Ce declaratie superba!
    La multi ani tati de Alex si sot de Raluca.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut si pe mine sa lacrimez, sa-ti traiasca sotul si sa fiti la fel de fericiti impreuna si pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumosi sunteti la suflet,toti 3!!!
    La multi ani Relu!
    Sunteti norocosi ca va aveti unul pe altul,sa traiti fericiti si impliniti pana la adanci batraneti!

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte emotionanta postarea! Sunt sigura ca tati de Alex a apreciat enorm "cadoul" ;)
    La multi ani! Sa va traiasca sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani sotului tau, Raluca!Sa fie santos, sa va iubiti la fel si sa fiti fericiti alaturi de minunea mica!Pupam!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mami, recunosc ca mi s-au umezit ochii, de dimineata, cand am citit!
    Pe cuvant de om!

    Si cand sa comentez si eu ceva frumos si scurt (eram cu Banana, Buni si tata de Banana in plimbareli), nu s-a mai putut, ca trebuia sa coboram!
    Aveam ochii umezi de fericire.

    Imi pare atat de bine sa citesc lucruri frumoase! Pe cuvant! Si dragostea voastra este intr-adevar frumoasa...
    Si te admir pentru declaratia asta la scena deschisa! Ti-ai pus sufletul pe hartie! Il vede toata lumea si sper sa il inteleaga toti in frumosul lui! Pentru ca este o declaratie de dragoste frumoasa, una dintre cele mai frumoase pe care le-am citit in lutima vreme!

    Bravo, dragilor! Sa petreceti frumos!

    La multi ani, sot de Raluca! Esti un om norocos!
    Va imbratisez, dragilor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ca acum voi m-ati facut sa plang!

    Va pup si va imbratisez cu mult drag! Multumesc din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani Tati. De Alex :)
    Sa fiti fericiti mereu si declaratia asta sa fie valabila pentru totdeauna! cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, tati de Alex, sa fii mandru mereu de familia minunata pe care o ai, va completati reciproc, sunteti tare frumosi, si la inima si la chip! va imbratisez cu drag! si petrecere frumoasa! pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Raluk, cat de frumos e postul asta.Nici nu am cuvinte så mai spun ceva..La multi ani tati de Alex!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani, sot de Raluk si tati de Alex. Raluk a scris aici un post foarte emotionant. Sa fii sanatos si fericit alaturi de copilul si sotia ta.

    RăspundețiȘtergere
  12. La multi ani tati de Alex! Sunteti o pereche tare frumoasa, iar Alex e binecuvantat cu asa parinti. Ar fi pacat sa va opriti la un singur copil.

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani Relu , multa sanatate alaturi de comorile tale .

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani, tati de Alex! Sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti!
    Ralu, superba declaratie de iubire! Si pe mine m-ai facut sa-mi dea lacrimile .. asa cuplu ca voi, rar intalnesti. sa fiti fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce urari si ganduri frumoase! M-ati lasat fara cuvinte! Va multumesc din suflet si va doresc numai bine tuturor! Va imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  16. >:D< ce frumos ai scris Ralu. Si pe mine m-a busit plansul.
    Multi ani minunati impreuna si la multi ani cu intarziere si de la mine, pentru un asa om minunat.
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim mult de tot! Ma emotionez tare cand vad asa reactii la voi. Sunt sigura ca toti avem alaturi niste oameni minunati care ne ajuta sa fim mame asa bune :).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani!
    Si la multi ani fericiti impreuna!
    Superb portret.

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumim mult! Ultima propozitie o iau ca un mare compliment de la o mamica ce are asa un geniu literar :).

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani, Relu! Sa fiti sanatosi, sa va vedeti Alexul crescind, sa fiti mandri de el si el sa va faca fericiti!

    Cand ma uit la pozele voastre, in care Alex va zambeste fericit, mi se pare ca sunteti a doua cea mai frumoasa familie de pe pamant! (Prima suntem noi:) )

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumim mult mult din tot sufletul! Simt ca nu meritam asa niste complimente, dar le apreciem enorm!

    RăspundețiȘtergere
  22. am plans si eu...
    te-am descoperit de curand. parca in noptile in care am inima cat un purice cu gandul la ovarele mele care arata ca un svaiter si ma intreb ce sa fac, ce ar fi bine si ce ar fi rau, ma gandesc din ce in ce mai des la tine.
    si la alex al tau. nu se poate sa nu se poata, asta e primul gand legat de voi trei!

    RăspundețiȘtergere
  23. Diana, se poate!!!

    Asa frumos si plin de emotie ai scris! Sunt sigura ca vei veni cat de curand cu vestea ca se poate! Din exprimarea ta se vede ca nu exista alta posibilitate! De cand am vazut The Secret am invatat sa-i observ pe oamenii care intr-adevar stiu sa obtina ce vor! Si tu esti printre aceia.

    Asa ca Dumnezeu iti va ghida pasii spre ce trebuie sa faci pentru a-ti indeplini visul. Spune-mi te rog daca eu te pot ajuta cu ceva sfaturi, sau stii deja remedii naturiste pentru ce ai. Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...