duminică, 28 noiembrie 2010

Nou aparat foto

Relu a cumparat un aparat foto nou nout si frumos si destept, mai destept ca noi deocamdata. Un Canon EOS 550D. Va trebui intai sa invat cum se foloseste, apoi sa invat tehnici fotografice. Deocamdata il folosesc ca un aparat de amatori, pe setarea automata fara nici o schimbare de la mine, ca o amatoare ce sunt :D. Dar sunt in al noualea cer ca pot face poze fara blitz in interior si sa iasa perfect in miscare! Asta e tot ce imi doream! Inainte faceam zeci de poze in interior, ca sa pot alege una cat de cat vizibila, si nu le faceam in miscare! Acum aparatul asta face poze minunate, chiar si in miscare in interior fara blitz! Asa de minunate incat se vede tehnica mea proasta, acum e mult mai vizibila :)). A, si mai si filmeaza mult mai bine decat camera noastra jvc, filmeaza HD.

E super super super!!! Primele incercari aici:

Imi cer scuze in avans pentru tehnica mea proasta de a face poze, probabil fotografii cu experienta vor da ochii peste cap ca a ajuns pe mainile mele un aparat asa bun si eu imi bat joc de el, dar ma voi perfectiona :).

NU, nu vreau sa vorbesc despre Alex azi, pentru ca nu as zice lucruri de bine :)).

In acelasi timp vreau sa-mi cer scuze ca nu mai apuc sa raspund la comentarii, sa raspund pe alte bloguri si sa citesc in alte parti. Pur si simplu nu mai am timp, si in putinul timp ce il am nu am dispozitie. Sunt cam la capatul puterilor si incerc sa imi conserv toate energiile. Si sa fac doar lucruri relaxante, care sa ma mai ridice putin.

5 comentarii:

  1. Ooooo...misto.La voi mosu' vad ca vine anticipat :)).Sa l stapaniti sanatosi si la cat mai multe pozeeeee!Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stapaniti sanatosi aparatul si sa prindeti din zbor cat mai multe momente frumoase ce merita pastrate pentru posteritate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-l folositi sanatosi! zic eu cu "invidie". Imi doresc tare un aparat profi si sper sa ma auda Mosul! Au iesit super imaginile dar cel mai tare si mai dulce si mai scump tot protagonistul sef este!

    RăspundețiȘtergere
  4. Crocomam, esti o scumpa, ia da-mi numarul de telefon al mosului, ii trimit un sms cu o aluzie din asta :)).

    Multumim mult!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...