marți, 2 iulie 2013

Cum o mai puteți ajuta pe Sophie

1. Cu bani sau obiecte

Povestea Sophiei o puteți citi pe blogul dedicat. Procesele sunt costisitoare, așa că s-a decis deschiderea unui bazar. Puteți dona obiecte sau puteți cumpăra din cele deja donate de alții. Toți banii vor fi îndreptați spre plata proceselor deschise pentru mutarea fetiței într-un loc sigur. Puteți și să donați doar bani în conturile scrise acolo la descrierea evenimentului.

Kiddy Shop (adică eu și colega mea) donează un marsupiu ergonomic Boba la bazarul deschis pentru Sophie.

Așadar dacă vă doreați un marsupiu Boba, îl puteți cumpăra acum din bazar. Licitația a început de la 350 ron (prețul în mod normal este 439 ron, deci e posibil să-l luați mai ieftin, sau dacă licitația va ajunge peste 439 ron, atunci veți ajuta cu un pic cazul Sophiei). Transportul îl suportăm noi. Puteți alege oricare din modelele din stoc, afișate în acest colaj:





Eu am mai pus în bazar și costumașul primit de David la Botez, din partea nașilor, care nu i-a fost bun. Nu mi se pare normal să îl vând ca să câștig eu bani, nu mi se pare normal să duc cuiva un cadou pe care nu l-am cumpărat eu, așa că mi se pare cea mai bună modalitate de valorificare a acestui cadou, sunt sigură că și nașii vor aprecia că ajută indirect un caz umanitar.


Copiez descrierea din cadrul licitației: Costumaș Botez NOU. De la magazinele Deluxe. Poate fi vizualizat aici. Noi l-am primit pentru Botezul lui David, dar ii era prea mic, deci e nou, nepurtat, nespălat. Cu umeraș și husă de protecție, deci foarte frumos și de oferit cadou. Conține: cămașă, papion, sacou, pantalon, pălărie, papucei. Prețul din magazin este 398 ron. Licitația începe de la 200 ron.


2. Scriindu-i un mesaj

În 3 iulie Sophie împlinește 7 ani. Dacă doriți să-i transmiteți un mesaj, puteți să o faceți scriind un comentariu la această postare sau dacă vă e mai ușor, pe Facebook. Sperăm că gândurile voastre vor ajunge la ea cât de repede.


3. Popularizând cazul

Dacă doriți să ajutați și mai mult, semnați petiția Avaaz și share-uiți-o. Schimbați-vă pozele de profil cu cea a campaniei. Pozele de profil și de cover le găsiți aici. Sau le pun și eu aici jos sub text. Pentru ca prietenii voștri să înțeleagă demersul pentru care luptați, în descrierea pozei dați linkul înspre blog sau înspre petiție.


Dacă aveți blog și vreți un banner, puteți lua acest cod și să vă adăugați un gadget în bara laterală:


<a border="0" href="http://savesophienow.wordpress.com/" target="_blank"><img src="http://i145.photobucket.com/albums/r235/raluk16/001496fa-d234-4639-9bb7-fe5cf6933295.jpg"/></a>



sau pur și simplu uploadați o imagine, atașându-i gadget-ului și un link către blog: http://savesophienow.wordpress.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...