joi, 15 mai 2014

Sesiune foto Bebegrafie pentru Totul despre mame

E aproape o luna de cand nu am mai scris pe blog. S-au intamplat multe intre timp, unele foarte triste, altele doar aglomerate, urmeaza unele stresante sau vesele, si tot asa, ca doar suntem oameni si noi...

Dar mi-am amintit ca nu am postat aici pozele dragute din luna martie pe care ni le-a facut Tomi de la Bebegrafie. Trebuia sa trimit o poza paginii Totul despre mame ca sa insoteasca descrierea mea ca blogger ce a popularizat evenimentul cu Newman. Ei si oricat am rasfoit aparatul sau telefonul nu am gasit poze cu mine si cu copiii. Am vorbit cu Tomi, care a venit sa ne fotografieze undeva la aer curat langa casa noastra. Din cele peste 300 am ales cateva. Nu a fost dificila alegerea pentru ca eu ori nu arat bine, ori nu sunt fotogenica :D. A, dintre pozele de mai jos doar cea cu copiii peste mine e editata, in rest sunt pozele raw, așa frumosi suntem noi :).

Deci daca sunteti din Baia Mare sau din imprejurimi, nu ezitati sa va faceti niste poze, inainte sa creasca mari si sa ramaneti doar mama din spatele aparatului... :)







 





12 comentarii:

  1. Vai, Raluca. suteti siperbi.
    tu esti tot mai tanara :* desi copii tai cresc tot mai mari.

    p.s. .. acum am parul mai lung ca tine.. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt mama din sptele aparatului :( Sotului meu nu ii place sa faca poze asa ca eu nu prea apar in poze ci doar Vlad, sau Vlad si tati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca sunteti superbi toti trei! Iar puii au crescut asa de mult. Eu nu stiu ce faci tu dar parca intineresti pe zi ce trece. Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunteti tare, tare frumosi! Si ai dreptate, si eu sunt una din mamele care nu are aproape nici o poza cu copiii..

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt superbe pozele, sunteti o familie tare frumoasa. Cred ca mai toate mamicile lipsesc din pozele cu copiii, cred ca ar trebui sa ii punem pe tatici sa ne faca regulat cate o sedinta foto. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Răspunsuri
    1. Raluca...si pentru ca tu arati minunat...poate faci un articol cu produsele de ingrijire ale pielii care le folosesti? sau macar niste resusrse pe unde sa caut ce si cum...simt nevoia de cev apentru fata in special si pur si simplu nu stiu de unde sa incep. Multumesc mult! Te pup!

      Ștergere
    2. Cred ca pozele au fost facute prea de departe :D. Am si acnee, si riduri, eu care eram sigura ca daca am ten mixt nu voi face riduri :D.

      Nu reusesc sa ma tin de nici un ritual de ingrijire, mi se pare un mare efort si sa ma spal pe dinti :)). Pe fata pun ceva doar vara la mare, amestecuri din acelea de unturi. In rest poate imi amintesc o data la 3 luni sa-mi pun niste argila pentru acnee. Deci nu, nu sunt de urmat :D.

      Dar cum sunt sfatoasa de felul meu, am sa-ti dau o idee:

      http://www.mommypotamus.com/oil-cleansing-for-clear-baby-soft-skin-video-tutorial/

      Pupici!

      Ștergere
  7. Buna!
    Dina intamplare am dat peste blogul tau si mi-a placut mult, prin urmare o sa fiu noul tau "follower" :)
    Sunteti foarte frumosi toti 3! Ai niste baietei draguti foc!
    Va doresc multa sanatate si sa ramaneti la fel de veseli!
    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Frumoase poze ....frumosi voi!
    Da, trebuie poze caci de multe ori doar cu ele ramanem.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc mult mult pentru toate cuvintele frumoase si pentru timpul ce vi l-ati rapit ca sa ne scrieti asa frumos! :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...