luni, 1 august 2011

Si am ajuns acasa!

Am ajuns cu bine. Drumul a fost cam greu, dar Alex a rezistat vitejeste.

Aseara nu i-am dat anti-alergic daca am observat ca nu l-au mai deranjat. Azi-dimineata insa s-a trezit mai devreme, scarpinandu-se. Pe drum l-au chinuit foarte mult. Asa ca, desi nu au aparut bubite noi si doar doua il deranjeaza, am fost foarte hotarata sa-i dau aerius. Dar degeaba am incercat. I-a ajuns o picatura pe limba si a incercat sa o scuipe, i-a venit sa vomite si nu a mai vrut deloc.

De cate ori mi-a aratat apoi ca il mananca bubitele, eu il intrebam daca nu vrea siropel si ii spuneam ca daca il ia nu il vor mai deranja. La inceput a crezut ca e vorba de ceva de pus extern si a acceptat, dar cand vedea ca vreau sa-i dau iar siropelul incepea sa maraie. Asa ca de cate ori voia sa-mi spuna cat il deranjeaza, se oprea, pentru ca deja stia ca ii voi spune de siropel, si ma imbratisa si ma pupa :).

Am trecut prin Cluj, unde s-au bucurat bunicii de el.

A supt aproape tot timpul cat a fost treaz. Cand se punea la san se calma saracutul, si de oboseala-plictiseala, si de mancarimi.

Cand am ajuns acasa deja simteam ca nu ar mai fi rezistat nici 10 minute in plus. Era obosit si plictisit si il deranjau bubitele. Oricat ne-am jucat, oricat i-am citit povesti dragute (asta il linistea cel mai tare), oricat i-am explicat ca va ajunge acasa la Lucky si la Nero, si la bunici, oricate videoclipuri am vrut sa-i arat, nu mai avea nimic succes. Putin s-a mai calmat uitandu-se pentru prima data in viata la Pisicile Aristocrate, si mie mi-a parut rau ca nu ne-am uitat pana la final, am ramas acum in suspans :D.

Acasa a ras din masina cand l-a vazut pe bunicu', apoi a fost fericit si la bunica, si cand l-a vazut pe unchiu' Lali, si a ras in hohote aratandu-i pe Lucky si pe Nero. A cerut sa i se deschida usile de la garaj ca sa admire masinutele de care i-a fost dor. A imbratisat-o pe bunica. Si i-a dat gata pe toti cat s-a schimbat in ultimele doua saptamani si un pic. Raspunde acum si "Da", nu numai "Nu". Si ambele raspunsuri le da exact cand trebuie. Si mai spune "cappp" cand vrea sa il duca Relu pe dupa gat. Si spune des "Acolo" cand il intrebi unde e ceva :D.

In plus, apetitul ii e in continuare mai crescut decat atunci cand am plecat, chiar daca pastele din orez cu smantana nu i s-au parut asa de apetisante precum erau macaroanele cu sos carbonara. Dar am incropit repede ceva, sa nu cumva sa ramana flamand. M-a luat prin surprindere faza asta a lui ca in sfarsit are senzatia de foame. A mai ciugulit porumb fiert, banana si paine.

Cand a ajuns piticul si in camera lui a fost foarte incantat. Cat am lipsit, bunica a facut aici luna, de la spalat geamuri si perdele si covoare si mobila, pana la eradicat furnici :D. Alex a fugit direct la panda lui mare si l-a imbratisat. De atunci, toata seara s-a jucat razand de bucurie cand si-a gasit ceva jucarie pe care n-a mai vazut-o demult. I-am facut rapid un dus si s-a culcat puiucul obosit.

Pfff abia astept sa dorm in patul meu. Cred ca de asta e buna o oprire din concediu pana acasa, ca sa simti ca abia astepti sa dormi la tine acasa si sa scapi de bagaje. Doamne ajuta sa mai mergem totusi :D.

Edit: si tocmai cand ma bucuram ca o data cu venirea noastra s-a oprit ploaia baimareana ce curge de doua saptamani, s-a pornit iar... :((

Si s-a gandit vremea asta ca poate noi nu avem haine de vara curate acum la venirea din concediu, asa ca la 10-15 grade putem sa purtam haine de toamna si avem timp berechet pana vara viitoare sa spalam garderoba estivala :|

5 comentarii:

  1. Bine ati revenit! M-am bucurat sa citesc cat de bine v-ati simtit la mare, la greci si v doresc multe vacante la fel de minunate!
    Sper sa scapati repede de bubite. Si Costin a avut recent o reactie alergica cu eruptie cutanata (bubite multe, mici, rosii, pe burta, piept, spate, dar nu-l mancau) si au disparut fara sa-i dau nimic in maximum 48 de ore.
    Spor la spalat haine! Si sa dispara repede norii& ploaia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina, multumesc mult! Esti mereu pe faza! Sper sa va bucurati si voi de concediu cel putin la fel de bine ca noi! Eu zic ca va fi bine, ei se schimba in bine cu iesirile astea.

    Oare n-o fi avut roseola Costin? Alea stiam ca trec asa repede.

    Multumim mult de urari! Sa vina un final de vara calduros! Asta imi doresc :D. Bine, eu toate anotimpurile le-as vrea insorite si calduroase :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei, important e ca a trecut, indiferent ce-a fost (ma gandesc ca ar fi avut si temperatura, nu?)!:)
    Si eu iubesc mult-mult marea si caldura, inainte nu aveam nicio problema, dar acum e cam greu cu cel mic- sa-l tin mult pe-afara la temperaturi caniculare sau in casa unde e cald sau trebuie ferit de aerul conditionat... Dar si cand or ploile de toamna, sa vezi ce o sa-mi lipseasca vara (pe aici nu ploua acum, e doar mai racoare, dar tot la tricouri suntem!)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, o sa creasca piticutii si sa vezi cum vom sta noi la soare cu ei jucandu-se langa noi :D. Sunt prea optimista, nu? :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...