miercuri, 2 iunie 2010

Al doilea dintisor!

Ma uitam la titlurile postarilor, ca dupa primul dinte a urmat primul 1 iunie, acum dupa al doilea dinte urmeaza oare al doilea 1 iunie? :D

Asadar ta-daaaaaammmmmm!!!! Avem si al doilea dintisor de jos, perechea primului! Raportam legat de el un chin de vreo 3 zile (sau poate si inainte de primul dintisor il durea si asta, nu stim exact cand au inceput...), cu stare subfebrila, maraieli, gemete, nesomn...

Si azi toata ziua a fost marait si se vedea pe el cat il doare, nu stiu sigur daca cel care a iesit azi sau altul. Dar gemea ca un om mare, si cand ii puneam ceva rece, cam un minut gemea de placere, apoi iar se smiorcaia si isi punea degetul acolo. Dar nu ma lasa sa vad ce are in gurita, intorcea capul saracutul. La amiaza n-am mai putut de mila si i-am dat iar o doza de Camilia (Dumnezeu sa-i dea sanatate dragei mele canadience care mi l-a trimis :) si familiei ei). Si s-a linistit foarte repede. Asa de dulce statea el cu gura deschisa sa ii dau picaturile!

Seara deja de o vreme adoarme foarte foarte greu, se tot intoarce si dupa ce il punem in pat adormit. Si se tot trezeste si geme. Si mai vrea sa suga putin, sa suzeteze de fapt, si apoi iar adoarme. Si azi-noapte de la 12:20 la 1:30 a stat numai cu tzitzi in gura, fara sa suga. Cum o scoteam afara, cum se trezea si maraia. Suzeta nu mai accepta din luna ianuarie, se stramba si ii vine sa vomite de la ea. Deja intepenisem asa intr-o pozitie fixa cu tzitzi in gura lui. Tot speram sa adoarma profund si nu reusea.

Acuma seara iar, chiar daca ii era somn, adormitul lui leganat in brate a durat mai mult de doua ore. Pe rand eu si Relu. Eu sunt terminata de durere de picioare si de maini, sunt la capatul puterilor, si Relu e obosit de la servici si il mai doare si capul. Alex tot atipeste si se trezeste iar la noi in brate sau dupa ce il punem in pat adormit. Se vede clar ca il deranjeaza ceva.

Cina mi-am luat-o in 4 episoade, pana acum, la 22:45...

Asa ca nu voi reusi acuma seara sa ma tin de promisiune, stiu ca am zis ca voi adresa acuma seara problema protectiei solare. Nu am putere nici sa-mi tin ochii deschisi la cat am shshhh-it ca deja imi era mie somn :D.

Azi a mancat mai bine saracutul, desi se vedea ca nu are el chef de mancarica, el voia lingura sa o roada. Si mami lui il tot fraierea si ii umplea lingura, si in gurita lui o intorcea :D.

Azi a fost la noi cea mai buna prietena a mea :) si s-a jucat cu Alex si cu ocazia asta a fost si el cuminte, a mai uitat probabil de dureri. Oricum, vorba lui mami, la cat de mult se vede ca il doare, e tare cuminte si tare de treaba cum reactioneaza puiutul scump!

5 comentarii:

  1. Felicitari, pui mic!
    Si sa treaca odata durerile astea!

    Partea cea mai grea este ca nu prea avem ce sa le facem in momentele astea... pur si simplu trebuie sa fim langa ei.
    Off, offf. Numai mama sa nu fii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru dintisorii care se grabesc sa apara unul dupa altul :))).

    M-a amuzat asta: "Asadar ta-daaaaaammmmmm!!!! ".... :))). Parca si auzeau tobele si simteam suspansul....
    Eu cand citesc, "traiesc"....si citesc asa cu intonatie.... :))).

    Te pup mami drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari si pentru al doilea dintzoc. bietul de el, ce dureri cred ca are. si mai mult decat sa ii alini cu mangaieri, nu prea ai ce le face. vor trece si astea, vor veni altele...si tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravoooo !!! Uite ca incet-incet apar si margelutele in gurita si treceti de la zambet de gingii la "reclama Colgate" :):):) Va tinem pumnii sa treceti cu bine peste urmatoarele 18 aparitii !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor, multumim mult mult!!! >:D< >:D< >:D<

    Cred ca ploaia continua (a se citi depresia data de ploaie :D) m-a tinut departe de blog, dar si faptul ca in ultima vreme il adormim foarte greu si deci foarte tarziu...

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...