luni, 3 mai 2010

Sau nu...

Mda... alarma falsa... bine ca n-am dat si anunt la ziar...

Dar nu stiu de ce nu m-am invatat in atatea luni ca nu mai pot exprima nimic la timpul viitor, asa simplu "maine mergem la Real", "maine mergem la tara", nuuuu, nu se poate. "Daca maine e ok Alex, mergem la tara"!

Si asa cum a vrut sa-mi demonstreze ca nu eu hotarasc cand incepem diversificarea (atunci cand a fost vorba de inceput la 7 luni), se pare ca a vrut sa-mi mai arate o data ca nu pot eu sa decid de ieri ca azi incepem.

Nu am reusit nicicum sa-l adorm dupa masa de dimineata devreme. Asa ca au urmat 3 ore de urlete, de maraieli, de plans cu lacrimi, de plans cu ochii inchisi de oboseala, de vomat in multe episoade. Asa facem noi cand nu ne facem somnul... Si acuma sa nu credeti ca nu ne-am diversificat azi pentru ca eu ma gandeam ca nu da bine pe film sa-i bag eu lingurita de suc de mere printre vome si lacrimi si urlete :D. Dar nu aveam cum sa stiu daca nu cumva marucul ii pica rau la stomacel, din moment ce el reactiona in halul asta dinainte de mancare. Deci singurul motiv pentru care i-as fi dat totusi azi marucul ar fi fost pentru ca asa am hotarat ieri si am facut atata tam-tam cu asta :D, ceea ce nu mi se pare normal...

Oricum, sunt obosita dupa faze din astea de nesomn mai tare decat daca as merge la sapa o saptamana intreaga, sunt terminata.

Nu mai anunt nimic. Doar dupa ce incepem, o sa scriu cum a fost...

6 comentarii:

  1. Ralu, te simt tristutza..Hai, ca nu ramane Alexutu' nediversificat (aia ma Mc nu-l intreaba dc are o zi prietenoasa sau nu:D)

    Si serios vorbind, e foarte important momentul din zi. Acum io zic din experienta mea, ce am observat la Natalie. Dc e bine dispusa, odihnita, zambitoare sunt sanse mari sa manance, dc nu, incerc in zadar pt ca pur si simplu nu vrea.
    Hai, te pup cu drag si poate maine are o zi mai buna.
    Cine stie, poate asteapta we-ul sa0l vada si tati:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai fost super simpatica si super empatica ;)

    Cum ma simti tu, ca ma si rusinez toata :D.

    Pupici dragi de tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ralukule, mamis, fii calma si asigura-te ca toate vin la timpul lor.
    Exact cum spunea si Raluca mai sus, pentru inceputul diversificarii trebuie ales momentul. Copilul trebuie sa fie calm, linistit, razacios, sa nu dea semne de oboseala sau alte chestii de genul asta.
    Trebuie gasit acel moment si-ai sa vezi ca totul va merge struna.
    Nici noi daca nu suntem intr-o stare prietenoasa nu avem sanse de "succesuri". Poate ca daca e si tati prin preajma se mai relaxeaza si el si atunci o sa aveti mai mult spor.
    Pupici si...hai, capul sus, pieptu-nainte ca asta-i o batalie pierduta, nu e intreg razboiul.

    RăspundețiȘtergere
  4. :-* multe imbratisari, mamici dragi! Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  5. Diversificare? Raluca? Alexutu'? Oaaauuuuu!!!!!! Cred ca am gresit eu blog-ul... :))).
    Glumesc!
    Draga mea, intr-adevar e un pas important, aproape un eveniment. Emotii multe. Stiu asta din propria mea experienta. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand Maia a papat prima oara si altceva decat lapte (si o tin tot asa de atunci...de curand mi-au dat lacrimile cand am vazut-o in 4 "labute" gata sa ia startul :)) ). Sunt sigura ca totul va fi bine. Vei vedea. Ai luat cele mai bune decizii pentru Alexutu', asa ca ai incredere in tine si in el.

    Iti doresc din suflet sa fie totul asa cum iti doresti. Multi pupici pentru o mamica deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ei, cat am ajuns sa plangem noi de fericire acum! Parca fiecare moment cu ei e mai PLIN de viata si de fericire si de iubire decat toata viata noastra de pana acum la un loc!

    Multumesc mult, mamica scumpa, multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...