sâmbătă, 29 septembrie 2012

Turn pentru copii



De multa vreme tanjeam ori la un FunPod, ori la un Learning Tower. Aveam deja etape in care ma apuca febra cumparaturilor „mi-l iau, nu conteaza ca e scump, uite de cand tot aman il puteam folosi si ne bucuram de el”. Incepeam sa caut filme pe youtube si cu FunPod, si cu Learning Tower. Nu ma puteam decide daca imi place FunPod-ul ca nu poate iesi/cadea din el, sau imi place Learning Tower-ul tocmai pentru ca ar putea sa coboare si sa urce singur. Ce-i drept ca mai auzeam si de copii care ies periculos din FunPod, catarandu-se peste margini. Dar Learning Tower-ul era mult mai lat, ar fi ocupat toata bucataria. Si e mult mai scump chiar si decat scumpul de FunPod :)).
 
Nu intelegeam de ce tot aman, mai ales ca era clar ca il vom folosi si la un al doilea copil. Din acest motiv de fapt nu ma puteam decide ce accesorii mi-ar placea. FunPod exista si cu optiunea de scaun de masa, Learning Tower are tabla de scris si perdele de teatru de papusi :D.

Nu cunosteam pe nimeni care sa aiba Learning Tower, dar cei care au FunPod spun ca merita toti banii! Si ii credeam cand vedeam cat ma chinui sa-l tin pe Alex in siguranta ori pe blatul de bucatarie, ori pe un scaun, ori sa curat eu legumele jos pe gresie langa el, ori, cel mai des, cu el in brate. Dar orice aveam nevoie de pe blat, se enerva ca el nu ajunge. E evident ca cei mici isi doresc sa ne imite, si la fel de evident este ca cel mai bine (si mai usor si placut pentru ei) invata despre lume nu prin „jucarii” care sa imite bucatarii, sau scule tehnice, sau orice altceva care le arata ca locul lor nu e printre noi, ci prin participare activa la orice fac parintii lor. Ei sunt frustrati daca sunt plasati la „jucarii”, si vor sa invete prin joc observand lumea reala in care traiesc. Acest principiu este foarte bine accentuat in Continuum Concept, nu are rost sa mai vorbesc despre el. Din momentul in care nu mai vor „in brate” ca sa vada lumea, le trebuie un loc sigur, fie ca ne mutam noi cu munca pe jos :)), fie ca ii punem pe blat sau pe scaune, sau in astfel de turnuri de supraveghere si invatare. Si, de fapt, asa vor fi mai tentati sa mai lase bratele, vor cere sa fie luati in brate doar cand vor dori o reconectare cu parintii. Asa ca parintii care detineau FunPod-uri spuneau ca dintr-o data munca la bucatarie a devenit mult mai usoara, copiii sunt veseli si se implica, nu mai sunt nerabdatori la picioarele mamei, mama nu mai trebuie sa faca echilibristica in bucatarie, si nici nu trebuie sa gateasca doar cand doarme copilul sau numai cu el in brate. Din contra, gatitul devine o practica placuta si usoara si pentru mama, si pentru copil, si acesta e implicat de mic in treburile casei. Si asa va creste placandu-i sa lucreze prin casa, spre deosebire de situatiile cand parintii il rasplatesc, il platesc sau il pedepsesc pe copil ca sa lucreze ceva.

Lunile trecute am avut noroc sa aflu de la niste prietene ca au pus pe cineva din familie sa le faca un astfel de turn. Asa am aflat ca sunt multe proiecte gratuite pe internet. Din cate am gasit, acesta mi-a placut cel mai mult. Atentie, faza finala cu balamalele e optionala. Cred ca e foarte buna pentru bucatariile mici, dar daca nu aveti neaparat nevoie de spatiu, mai bine fara balamale, cred ca e mai stabil. L-am tradus, am convertit si masurile in sistemul metric, l-am printat, si i l-am dat sotului :). Cu mentiunea ca daca el nu reuseste sa faca unul, cumparam un FunPod in aceasta toamna.

El nici nu a vrut sa riste, cred, sa nu il faca destul de stabil, nici nu a avut timp, dar a rezolvat altfel problema. A apelat la prietenul unui prieten :D care in general nu face asa ceva, nu are timp sa faca prostioare din acestea la comanda, dar pentru prietenul lui a facut o minunatie de turn :D. Din lemn masiv, greu, stabil, rezistent, de abia il mutam prin bucatarie.

Rezultatul: Alex e incantat mai ales de partea de catarare/coborare. Cum l-a vazut, asta a inceput sa faca si a tinut-o tot asa mai mult de o jumatate de ora, de zeci de ori a tot urcat si a tot coborat. La un moment dat si-a dat seama cum poate cobori mai usor si mai sigur, si si-a perfectionat tehnica. Tarziu si-a dat seama care e rolul turnului, pentru ca noi nu gateam chiar atunci, dar acum vrea mereu cand ii fac eu „cafeluta” (lapte crud, carob si miere) sa urce sus in turn sa ma vada. Si eu apreciez ca nu mai trebuie sa stau aplecata la el sa vada cum amestec :D.

Pozele sunt facute in bucataria de jos, in care bunica lucreaza toata ziua, asa ca scuzati dezordinea :))





98 de comentarii:

  1. mai, poate imi scapa mie ceva, ca am citit pe diagonala, dar de ce nu il urci pur si simplu pe un scaun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OF OF OF . OMUL BUN CU MINTEA N DUNGA!!!! PAI CUM POTI SA URCI UN COPIL PE UN SCAUN IN PICIOARE?TU ASA AI PROCEDA??

      Ștergere
  2. Cred ca nu avem scaune potrivite, tot timpul trebuia sa-l prind cand era gata gata sa cada, au ale noastre sezutul scurt, nu ajunge pana la mobila, cu un spatiu mare gol intre sezut si spatar. Acum deja isi tragea scaunul langa mobila sa urce, dar cand sunt mici, asa la vreun an, recunosc ca mi-ar fi teama sa stea pe un scaun si cu mainile sa framante aluat de exemplu, deci sa nu se poata tine. Deci un turn din acesta nu e indispensabil, dar face uneori viata mai usoara. A parintilor ma refer :)). Este un turn pentru parinti :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai e o faza faina pe care nu am explicat-o de fapt. Toate au mai multe nivele, deci cand sunt mici ii ridici mai sus, si cand cresc si tot nu ajung la blatul de bucatarie pui scandura aceea la un nivel inferior.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce fain arata al vostru, imi place, sa-l stapaniti si folositi cu placere si mult! Eu n-am fost interesata de subiectul asta pentru ca Degetzica era mult prea obisnuita sa "lucreze" pe blat, langa mine, dar este adevarat ca nu recomand asta pentru toata lumea. sau toti copiii. :) Asa ca varianta voastra mi se pare ideala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, stiu ca Degetzica este o gospodina implicata de multa vreme. O fi semanand ea cu cineva :D.

      Ștergere
  7. cat este de fain!! super ideea!! abia astept sa o pun in practica la anu!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ajuns la momentul ca trebuie sa punem in practica acest learning tower...Avem 15 luni jumate...te rog mult spune-mi o chestie...l-ati lacuit? sau ati tratat lemnul cu ceva? Si cumva daca nu este prea mult...ai putea pune transformarile din inch in cm care le-ai facut?

      Ștergere
    2. Lemnul e lacuit, Alex nu a pus niciodata gura pe nimic. Iti trimit documentul, sper sa-l gasesc.

      Ștergere
  8. Buna! As vrea si eu documentul cu schema daca i-l mai ai. Arata super turnul :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Este tare fain, la ce costuri s-a ajuns? Eu vreau sa-l folosesc in dublu rol, learning tower si scaun de masa, nu mai vrea sa stea in scaunul de bebe sa manance.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot sa calculez pentru ca au intervenit niste relatii de prietenie...

      Vad ca little helper UK nu mai produce FunPod-ul cu scaun de masa, vezi daca il mai gasesti pe undeva pe ebay. Ma refer la asta: http://www.lucaandcompany.com/products/the-funpod-highchair/

      Ștergere
  10. Buna, as vrea si eu documentul cu masuratori in cm. adresa mea de mail: adina_topan@yahoo.com
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna.
    As vrea si eu, te rog, documentul cu masuratori si instructiuni. Sa il rugam pe tati sa il faca:)
    Adresa este madalina.bratiloveanu@gmail.com
    Multumim mult, mult!
    Si un 2015 plin de veselie sa aveti:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Ma bucur sa descopar site-ul tau, mai bine mai tarziu decat niciodata. Imi poti trimite si mie planul acesta in cm? Multumesc! marynyca21@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna as dori si eu daca se poate schita si dimensiunile pe adresa. sergiusimon_80@yahoo.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna,

    Nu stiu daca am avut o eroare si daca mesajul meu anterior a ajuns. Sper sa nu devin insistenta! Voiam sa te intreb daca imi poti trimite si mie schema acestui turn de invatare. Suntem 3 mamici interesate sa ne tinem copii aproape si in bucatarie si ma gandeam ca ne poti ajuta. Iti multumim! Adresa este andriesh_mihaela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna ziua. Desi articolul este din 2012, vad ca in ultima perioada au tot aparut cerinte pentru documentul cu masuratorile. Nu fac nici eu exceptie, va rog, daca se poate, sa imi trimiteti si mie acel document pe adresa andreea_stan2@yahoo.com. Va cunosc blogul, cand era fetita mai mica am citit mult, dar peste acest articol nu am dat. M-am inscris acum intr-un grup montessori pe facebook si am ajuns la articol cautand pe google despre learning tower. Multumesc mult, va doresc multa sanatate si multe clipe de bucurie sincera!

    RăspundețiȘtergere
  16. Al nostru bebe are 12 luni, implementăm Montessori acasă și va urma și o grădiniță Montessori când va putea merge bine pe picioarele sale :). Dacă se poate, vă rog să îmi trimiteți și mie schița cu măsurătorile Learning Tower-ului (siminasas@yahoo.com). Vrem să îl facem noi :).

    Fun Pod-ul arată bine și se găsește și la noi pe mai multe siteuri, dar aș opta pentru ceva din lemn masiv.

    Ms mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Bună! As vrea și eu schițele și măsurătorile, te rog frumos : andreea.bobeica@gmail.com Mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sper ca a ajuns la toata lumea. Va multumesc si eu pentru cuvintele frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna, as dorii si eu schița si dimensiunile pe mail : ghisa_larisa@yahoo.com daca este posibil si nu va deranjez :),multă sănătate si liniște !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua, as vrea si eu va rog documentul cu schita acestui learning tower. Arata foarte bine si as vrea sa fac unul asemanator pentru baietelul meu de 13 luni. Adresa este : dinualy@yahoo.com . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. buna ziua! te-am descoperit de curand si am dat si peste postul asta. m-ar interesa sa-i fac si eu fiului meu un turn, imi trimiti si mie datele, te rog? multumesc! :* rozica.bursumac@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Bună! As dori și eu schița scăunelului. Adresa de email: kidda2u@yahoo.com . Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună! As dori și eu schița scăunelului. Adresa de email: kidda2u@yahoo.com . Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  24. Bună! As dori și eu schița scăunelului. Adresa de email: kidda2u@yahoo.com . Mulțumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna! Am descoperit blogul tau cand renuntasem la gandul unui learning tower. Imi poti trimite, te rog, schita turnului la adresa : abdula.serfin@yahoo.com? multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  26. buna! imi trimiti si mie te rog schita turnului? matei.maria87@yahoo.com e adresa mea. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna! Imi trimite, te rog, si mie schita turnului? voicuancadiana@yahoo.com . Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  28. Buna ziua. Imi puteti trimite si mie, va rog, schita turnului? Adresa este zaragoo@gmail.com. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua, oare daca ati primit schița, nu ati putea sa mi-o Trimiteți si mie? Va mulțumesc. Iuliana.coste@yahoo.com

      Ștergere
  29. Buna ziua. Imi puteti trimite si mie, va rog, schita turnului? Adresa este marian.alexandru@gmail.com. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna, si eu imi doresc foarte mult schita pentru a face ceva similar pentru fetita mea. Adresa mea este: cristina.monika@yahoo.com. Multumesc, Cristina

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna, si eu imi doresc foarte mult schita pentru a face ceva similar pentru fetita mea. Adresa mea este: cristina.monika@yahoo.com. Multumesc, Cristina

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna seara! Imi trimiteti va rog si mie schita turnului. Am vrea sa il faca tati, sa ne bucuram mai tare de el. Adresa este pop_elena_alina@yahoo.com. Multumesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna seara! Imi trimiteti va rog si mie schita turnului. Am vrea sa il faca tati, sa ne bucuram mai tare de el. Adresa este pop_elena_alina@yahoo.com. Multumesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  34. buna seara,imi puteti trimite si mie schita turnului cu masuratorile?cred ca i-ar placea mult si fetitei mele. adresa mea este: renatte_hellfeuer@yahoo.com. va multumesc frumos. o seara buna

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna! Daca nu este prea mare deranjul, imi puteti trimite si mie schita pe adresa alexandrabiro24@gmail.com. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna as dori si eu daca se poate schita si dimensiunile pe adresa. bogdanfabbv@yahoo.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna, Raluca.
    Ma poti ajuta si pe mine cu schita pentru turn? (maganupunctcostelatgmailpunctcom)
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna imi poti trimite si mie schița, te rog? Bebe are 1 an si o luna, crezi ca e devreme ptr turn? Multumesc! gstamate25@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca am trimis la toata lumea. Daca sta in picioare si e curios, nu e prea devreme.

      Ștergere
    2. Buna, imi poti trimite si mie schita? Multumesc foarte mult. (andadumitriuad@gmail.com)

      Ștergere
    3. Buna ziua. Imi puteți transmite si mie schița pe adresa econdrut@gmai.com.
      Va mulțumesc din suflet!

      Ștergere
    4. buna ziua.imi puteti trimite si mie schita va rog ? Multumesc fotache_mirabela@yahoo.com

      Ștergere
  39. Buna, Mamico! Observ raspunsuri recente, asa incat indraznsc si eu sa-ti cer schita turnului. Voinicul meu abia impliniste anul si mai ca nu alearga prin casa, am mare nevoie sa il stiu in siguranta langa mine la treaba.
    Multumesc anticipat!
    andra.ureche@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna :) foarte util articolul. buburuza are aproape 16 luni si ma gandesc la un learning tower. imi poti trimite te rog schita la ioana.stirbulescu@gmail.com ? multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna ziua! Daca se poate, va rog sa imi trimiteti si mie schema turnului ( in cm ). Ce ma bucur ca v-am gasit! Toate cele bune! emichetan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  42. Buna ziua! Daca se poate, va rog sa imi trimiteti si mie schema turnului ( in cm ). Ce ma bucur ca v-am gasit! Toate cele bune! emichetan@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. Bună :)

    Foarte frumos turnul făcut de voi, de mult timp căutăm ceva asemănător. Aș dori și eu schemă turnului, am găsit deja ajutor și dorim să ne apucam de treaba :)
    Adresa mea de e-mail este: mady1107@gmail.com

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  44. Buna ziua, doresc si eu schita turnului, desi baietelul meu are 3 ani, sunt tot cu ochii pe el, cand sta pe scaun si ma ajuta la bucatarie, ar fi mult mai simplu cu un astfel de scaun. Multumesc. adresa de mail este tioana11@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  45. Buna ziua. Mai are cineva schița de la acest scaun? Mi se poate transmite si mie pe adresa de email: econdrut@gmail.com?
    Mulțumesc din suflet. O zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  46. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna ziua. Scaunul arata super. As vrea sa-i fac si eu unul piticei mele de 18 luni. Ati putea sa-mi trimite-ti si mie schema pe adresa de mail clau_becks@yahoo.com? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ziua,
    va rog mult daca se poate imi trimiteti si mie schema. Email: ioanakali0202@gmail.com
    Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  49. Buna ziua.Va rog sa mi transmiteti si mie schema pentru LT.S a apucat de facut socrul meu un LT dar nu este deloc reusit...si ne ar prinde bine masuratorile exacte.Multumesc anticipat si pt timpul acordat. Email: ssiana22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  50. Buna ziua.Va rog sa mi transmiteti si mie schema pentru LT.S a apucat de facut socrul meu un LT dar nu este deloc reusit...si ne ar prinde bine masuratorile exacte.Multumesc anticipat si pt timpul acordat. Email: ssiana22@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Bună, dacă se poate te rog trimite-mi și mie schița pentru learning tower. Fetița mea e foarte interesată de activitatea mea în bucătărie și acum am improvizat ceva din două scaune cu spătar,dar mi-aș dori ceva mult mai sigur pentru ea. Adresa mea este irinagheorghe2004@yahoo.com . Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  52. Bună, dacă se poate te rog trimite-mi și mie schița pentru learning tower. Fetița mea e foarte interesată de activitatea mea în bucătărie și acum am improvizat ceva din două scaune cu spătar,dar mi-aș dori ceva mult mai sigur pentru ea. Adresa mea este irinagheorghe2004@yahoo.com . Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  53. Buna,

    Super proiectul. te rog mult ne dai si nou masuratorile, am vrea sa facem unul pentru Tudor, 1 and si 3 luni. Adresa mea de email este madalinaalina@yahoo.com

    Cum este cu centrul de echilibru? Este stabil?
    Multumesc frumos!
    Madalina Podar

    RăspundețiȘtergere
  54. Buna,
    Imi trimiti si mie planul in cm? tanasescu.andreea@yahoo.ro

    Multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna,

    As dori mult si eu schita pentru acest scaun magic :) aghibu@yahoo.com

    Multumesc mult pentru toate informatiile utile postate :)

    Cu drag,
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna ziua,daca se mai poate as dori si eu schita pe adresa de email l4vyny4_2007@yahoo.com. multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna. As dori SI EU schita. roxi2cat@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna mamico, iti multumim ca impartasesti cu noi din experientele tale, nr ajuta mult :) Mi se pare o idee minunata acest scaun, si vreau sa il rog pe sotul meu sa il faca pentru prichinduta noastra. Imi poti trimite te rog si mie schema la madra40@yahoo.com? Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  59. foarte fain, ma tot uit dupa modele dar acesta mi se pare super, imi puteti trimite si mie schema si dimensiunile, va rog frumos. am o mandruta care face in curand un anisor si vreau sa ii facem si ei. Adresa pstlandreea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Oare daca mai răspundeți, nu ne ajutati si pe noi cu măsurătorile: iuliana.coste@yahoo.com. Multumim frumos

    RăspundețiȘtergere
  61. Imi trimiteti va rog si mie schita cu dimensiunile? roxana.dico@yahoo.com

    Multumesc frumos:)

    RăspundețiȘtergere
  62. Foarte fain si proiectul si produsul final! Vrem si noi sa il dam unui tamplar poate e gata pana vine Mosu' :) Il poti trimite si pt noi la crilgia@yahoo.com Merci si sarbatori fericite sa aveti! :)

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. uff,a cata sunt?dar vreau si eu schita si dimensiunile in cm pentru FunPod.Cu mii de multumiri,Manuela office@cehdesign.ro. Sarbatori Fericite!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Stiu ca este tarziu, dar fiind o mama a trei copii, tare mi-ar prinde bine si mie un astfel de ajutor in bucatarie. Imi poate trimite si mie cineva schita si dimensiunile la carmenbortan@gmail.com. Mii de multumiri in avans.

    RăspundețiȘtergere
  66. Buna ziua!ati putea sa imi trimiteti si mie schita si dimensiunile pentru LT?Vrea bunicul sa faca unul pentru fetita mea de 10luni, sa vada tot ce facem in bucatarie, sa nu mai stea agatata de picioarele mele.Adresa de mail este: mitran.simona@yahoo.com .Multumesc frumos, sarbatori linistite.

    RăspundețiȘtergere
  67. Buna ziua!ati putea sa imi trimiteti si mie schita si dimensiunile pentru LT?Vrea bunicul sa faca unul pentru fetita mea de 10luni, sa vada tot ce facem in bucatarie, sa nu mai stea agatata de picioarele mele.Adresa de mail este: mitran.simona@yahoo.com .Multumesc frumos, sarbatori linistite.

    RăspundețiȘtergere
  68. buna ziua! dupa multi ani se pare ca postarea mai este de actualitate.cautand informatii despre fun pod si learning tower te-am gasit pe tine si la acest subiect :) imi poate face un prieten fun pod dar cum e ocupat ca si al vostru cu alte chestii mi-a cerut dimensiuni, am transformat, am calculat dar ... m=ar ajuta te rog si schema ta. Multumesc, amalia ciobanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adresa de email este amalia.ciobanu.2011@gmail.com, multumesc

      Ștergere
  69. Buna, Raluca! Iti faci timp, te rog, sa imi trimiti si mie planul? (simona punct marinela punct prodea @ gmail .com)
    P.S. nu ar fi mai simplu sa il publici pe blog? Cu referintele de rigoare, evident!

    Multumesc,
    Simona M.

    RăspundețiȘtergere
  70. buna ziua, as dori si eu dimensiunile pt learning tower impreuna cu schitele, mi-ar fi de mare ajutor din moment ce la noi nu se gasesc in magazine!
    va multumesc mult!
    adresa de emal mogadiana@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  71. buna ziua, as dori si eu dimensiunile pt learning tower impreuna cu schitele, mi-ar fi de mare ajutor din moment ce la noi nu se gasesc in magazine!
    va multumesc mult!
    adresa de emal mogadiana@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ziua,

    Daca se poate, va rog sa imi trimiteti si mie dimensiunile si schitele planul.
    Baietelul meu de 14 luni vrea sa fie ridicat ba la geam, ba la blat si ar ajuta mai mult acest scaun.

    Va multumesc anticipat,
    Dorina
    Adresa de mail:
    dorina_gabor83@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. Bună ziua,
    Am descoperit postul de curând și îndrăznesc a va ruga sa ne transmiteți și noua schițele. Tati este f priceput și dorim sa îl facem piticei noastre. Mulțumesc anticipat!
    karla_sab@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  74. Karla_sab, v-am trimis. Daca mai sunt persoane care nu au primit puteti sa imi scrieti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua. Imi puteti trimite si mie, va rog schita? lucia.clepce81@e-uvt.ro este adresa de mail. Va multumesc!

      Ștergere
  75. Buna ziua, va rog sa ne transmiteți și noua schițele si dimensiunile, ca ne poate face bunicul. Mulțumesc anticipat! adresa mail mirelavulc@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  76. Mirela, v-am trimis eu schita pe mail. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi puteti transmite si mie schita si dimensiunile la afresa anca.vasluianu@yahoo.com. Multumesc frumos. O seara perfecta.

      Ștergere
  77. Buna seara, imi doresc din suflet si eu schita acestui turn. Multumesc anticipat. Adresa de e-mail este anca.vasluianu@yahoo.com.o seara plăcuta.

    RăspundețiȘtergere
  78. Bună ziua! Ma puteți ajuta cu schița? Mulțumesc! Adresa este mincandreea@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna ziua. Imi puteti trimite si mie, va rog schita? lucia.clepce81@e-uvt.ro este adresa de mail. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  80. Bună ziua, va rog sa îmi trimiteți și mie schița pe adresa de e-mail pamantpaulamonica@gmail.com Va mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  81. Puteti trimite schita si pe adresa spotfire.phn3@gmail.com?
    Se vor juca 2 copii energici :)
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  82. Bună ziua, va rog sa îmi trimiteți și mie schița pe adresa de e-mail dannimca@yahoo.com Va mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...