sâmbătă, 14 iulie 2012

Noi la mare

 prin Kallithea




foarte incantati ca am gasit un mini cu steagul Marii Britanii. Noi avem acasa o macheta de Mini Cooper neagra cu acoperis alb pe care il pictam cu steagul Jack Union, asa ca Alex a fost in al noualea cer. 

pestii cu care inotam in fiecare dimineata, care inoata la granita dintre bolovanii de la ponton si nisipul fin
(ignorati data, aparatul o schimba cum vrea el de fiecare data :D)



burtile noastre :D


11 comentarii:

  1. Sunteti niste frumosi. Iar poza cu burtile vostre e adorabila :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Aratati foarte bune, bronzati si tonici. Si ai o burtica asa draguta!

    Ps. Cate kilograme mai are Alex? Mie imi este din ce in ce mai greu s-o port pe Degetzica, in fata nu prea mai poate fi vorba, iar in spate si pe sold o port, dar ma resimt tare apoi, imi tremura si picioarele. Tu cum reusesti si cu burta si cu Alex?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13 si un pic. Nu am nici o problema, nici in brate, nici in carrieri. Nu stiu, o fi obisnuinta? Ca doar si tu o porti des, nu faci pauze ca sa zici ca dispar muschii aia :)). Bine, eu sunt mai solida decat tine, ca sa nu ma exprim altfel :))

      Ștergere
    2. Raluca, eu pauze fac, ca nu o port zilnic, ca tine, avem si caruciorul, iar de cand merge zilnic pe balance bike e in stare sa mearga distante lungi si pe jos, lucru ce nu se intampla inainte. Dar nu cred ca dispar muschii aia dintr-o data, chiar asa? Degetzica are acum 14 si un pic, cred ca are un salt, ceva, ca a pus carnita pe ea ceva fantastic.

      Si un off topic: mai tii minte discutia noastra cu swimtrainer? Ei bine, m-am suparat si am trimis un email la ei, iar dupa vreo 4 emailuri schimbate

      Ștergere
    3. (o problema cu ipad-ul, continuu deci) dupa emailuri schimbate cu ei, cu super amabilitate si dragalasenie :), imi trimit o extensie ce-mi largeste colacul rosu cu 6.5 cm. nu m-am prins daca este un produs nou sau il dau in cazuri exceptionale, dar faptul ca-l au imi intareste opinia ca ceva ii gresit la colacele astea referitor la dimensiuni. Si m-am uitat si la review-uri pe amazon, sunt f multi cei care se plang de problema asta.

      Ștergere
    4. Alex ma pune deseori si inauntru sa-l tin in brate, de aceea poate cand il pun in carrieri simt ca mi se ia o greutate :)).

      Interesant rau cu swim trainerul. Am incercat sa ii las mai dezumflate partile albe, cum spun ei ca ar fi marime mai mare, dar tot ii e fix fix cel portocaliu. Ce sa zic, in momentul asta a fost singurul potrivit, nu s-ar fi descurcat nici cu colac simplu, nici cu aripioare. Daca si-ar rezolva problema asta, sa puna in fiecare pachet si o extensie din aceea, ar fi mai bine.

      Ștergere
  3. Buna Raluca, ce fruosi sunteti! Atat de bine iti sta cu burtica (inimioare mii)! Dar tati de Alex unde e :)? Sa fiti sanatosi si fericiti.
    Si multi ani frumosi de casatorie in continuare, sa bateti suta ! :)

    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca o sa pun poza si cu tati de Alex :)). Multumim mult mult de tot!

      Ștergere
  4. Imi place mult poza cu burţile şi cum îl porţi pe Alex -apropo, cum se numeşte chestia în care îl porţi că nu prea fac deosebire între ele, culoarea e foaaaaarte faină.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...