duminică, 20 februarie 2011

Update pe sectiuni: Poze si filmulete

Comparatie 4.02.2010 cu 4.02.2011 - ziua lui Relu:



Comparatie 16.02.2010 cu 16.02.2011 - ziua mea si 4 luni vs. 1 an si 4 luni la pitic



Si cum din 15 februarie noi am fost mai obositi datorita nesomnului lui Alex, in 16 era sa scap nepozata la 30 de ani. Noroc ca mi-a facut mami 2 poze seara tarziu cu aparatul ei:





Apropo de asta, si-a mai revenit cu somnul si cu maraielile. Deci ori a fost de la exploziile solare, ori de la maselute. Pentru ca zilele astea chiar mi-a aratat cu gura cascata maselutele (pana acum nu ma lasa sa ma uit in gurita lui). Si are sange inchegat pe langa coltisorii din gingie...

Si acum filmulete din ultima vreme:

24.12 - Alex "aspira" de Craciun



31.01 - eu fug dupa Alex prin camera 1



2.02 - eu fug dupa Alex prin camera 2



5.02 - Alex ne pupa



11.02 - Alex danseaza 1



12.02 - Alex danseaza 2



14.02 - Alex se joaca singur si la sfarsit il intreb eu cum fac indienii si altele (filmat cu camera ascunsa dupa picioarele mele, ca altfel vine s-o ia):

12 comentarii:

  1. foarte dragut :) am vazut si cum danseaza bunicul :) intelege tot ce-i zici!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ce mare a crescut!!! E deja un omulet in toata regula!
    E dulce foc, mai ales cand zambeste strengareste. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce-a crescut!
    Si ce de jucarii aveti! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce de noutati: la multi ani tie, la multi ani lui Alex si multa sanatateeeeeee sa fie, ca restu' vin de la sine

    RăspundețiȘtergere
  5. Alex e tare simpatic si dulce! Si toti 3 formati o familie frumoasa! Sa fiti sanatosi!

    Am remarcat si eu nebunia de jucarii :)) ma uitam in jur ca la noi inca nu e chiar asa...se vede ca suntem mai mici :P Si Matei are jumperoo...inca il mai folositi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, ce dragut este si cum va pupa el pe toti si de nenumarate ori! Spune-mi si mie, te rog, ce melodie este pe fundal in ultimul filmulet? Mi s-a parut tare linistitoare si as vrea-o si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne cat este de dragut in filmuletul in care va da pupicuri![inimioare, multe inimioare]

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana, multumim mult! Jucariile se aduna, se aduna :)).

    Jumperoo-ul l-am folosit destul de putin si ca perioada si ca timp de folosire. Stiam ca nu e voie mai mult de 15-20 de minute pe zi, pentru ca totusi nu e tare sanatos, e ca un premergator atata ca nu exista si pericolul sa se accidenteze. Dar simteam nevoia pentru ca el tot sarea la noi in brate tinut de maini si deja nu ne mai tineau bicepsii :)). Plus ca o perioada scurta, de vreo luna de zile, a fost mana curata, puteam chiar sa merg vreo 5 metri de langa el fara sa planga. Cum pana atunci el voia numai la mine in brate sau daca il puneam jos sa stau fix langa el, noi am considerat ca si-a facut banii.

    Nu il mai folosim demult, de pe la 10 luni poate, nu stiu, nu mai tin minte. Dar ii place sa mearga la el si sa se joace din afara cu jucariile, sa il scuture bine, asa ca am zis ca il mai tinem pana vedem ca nu il mai intereseaza. Alex e un copil care nu prea se joaca singur, asa ca daca gasim un motiv sa se uite la o jucarie chiar si 10 secunde, noi suntem fericiti si profitam :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Mariamirabela, multumim mult! Melodia era de pe un CD de Mozart pentru copii. Din seriile ce sunt cu Mozart pentru copii asta este Controlling Energy. Asta am zis ca ni se potriveste :)). Mai avem Harnessing emotions :)) si inca vreo cateva. Spune-mi daca nu iti gasesti, ca sa iti fac o copie sau sa-ti caut aici.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...