duminică, 8 august 2010

drum de Cluj cu schimbari

Ieri am fost pana la Cluj. Imi cer de pe acum iertare prietenelor din Cluj, dar nu am putut sa ma intalnesc cu nimeni, am fost consemnata la domiciliul socrilor :D. Relu a mers la intalnirea de zece ani de la terminarea liceului, si a mers cu masina, normal. Anul trecut, la intalnirea mea, a fost prezent si Alex intr-un fel :D.

Una calda si una rece cu drumul asta. Noi la ultimele drumuri porneam cand se trezea el din primul somn, si era asa putin adormit, si mai motaia putin si pe masina, dupa ce maraia cateva minute. Dar acum nu am reusit sa pornim asa repede, asa ca a stat treaz acasa vreo 2 ore. Cum e mai rau, ca se pare ca nu a reusit sa adoarma decat dupa zeci de minute de plans. L-am luat in brate, normal, sa-l calmez, ca deja se ineca. Plans cu lacrimi si cu pierderea respiratiei. La fel si pe drum inapoi, chiar daca deja era 9 seara nu a putut adormi, nici macar cand am intrat pe drumul nostru mai cu gropi de la Dej. Aici tot timpul adormea de scuturat...

Asta a fost vestea proasta. Vestea buna, excelenta, superba, minunata, e ca a supt!!! A supt pe masina! E ceva senzational, am scapat de cel mai mare stres al vacantei noastre! Povestisem zilele trecute cu mami sa imi fac o lista a tuturor spitalelor de pe traseu, pentru ca daca observ ca se deshidrateaza, deja trebuie dus de urgenta la perfuzii. Sper sa-l tina obiceiul asta si sa nu mai fie nevoie!

Pana acum trebuia pacalit sa manance, scuturat si adus aproape de adormire, altfel urla daca il aplecam la san. Acum am inceput sa fiu surprinsa ca se apleaca singur de multe ori, si daca sunt imbracata si e asa scump cum deschide gura si e surprins ca nu gaseste ce vrea :)). Apoi cauta mai jos :))...

No, postarea am inceput-o la amiaza... acum e 23:20 si ne-am straduit 2 ore si jumatate sa-l adormim, chiar daca de la 20 deja parea ca ii e somn... Sunt franta... Si incepe o saptamana grea, pentru ca ieri au plecat in concediu mami cu fratello...

5 comentarii:

  1. Raluca, o saptamana usoara va doresc!
    Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur de asa vesti bune! O sa vezi, o sa fie un concediu de vis ! }{

    RăspundețiȘtergere
  3. Raluca...vai ce rau imi pare..cred ca ne-am intersectat pe drum, noi aseara veneam de la Beclean...macar doua minute la Dej ne puteam vedea! Sper sa ajungem sa ne vedem face to face odata si odata.

    Ma bucur ca incepeti pregatirile de concediu. Noi anul asta nu o scoatem pe Isabela din ritmul ei, asa ca in septembrie haladuim doar noi doi prin Europa (congrese combinate cu concediu). Ramine Grecia cu ea pe anul viitor. Oricum...concediu fain va doresc si drum cat mai usor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Poate in curand o sa ne povestesti cum faceti plimbari noaptea cu masina numai pentru ca asa papa si doarme Alex :))
    Acum, lasand gluma la o parte, ma bucur nespus de mult pentru voi ca ati descoperit inca o modalitate de a trece peste greutati mai usurel.
    Auzi la ea, cauta spitale...
    Hai ca o sa aveti un concediu excelent, ai sa vezi. Ia-le si tu mai cu detasare, lasa-le sa vina de la sine...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nela, o saptamana usoara si voua! Va pupam!

    Uca, sper mult sa ne simtim bine! Nu am mai fost intr-un concediu din 2008...

    Cecilia, noi sambata am fost la Cluj, cred ca tu vorbesti de duminica :D. Ar fi fost chiar tare sa trecem una pe langa alta... Dar ati fost acuma in ceva weekend pe undeva prin Europa, nu? Banuiesc ca si cu ea. Sper sa fie bine, multumim mult de urari!

    Lili, ai dreptate, de multe ori mintea mea o ia razna si face scenarii peste scenarii :)). Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...