sâmbătă, 24 iulie 2010

Ploua

Mda, si cu ploaia normal ca vine si depresia mea...

E a treia oara cand incerc sa fac tae-bo si nu pot. Maraie in brate la toata lumea, iar lasat pe jos la jucarii vine la picioarele mele si maraie intinzandu-si mainile in sus. Nu inteleg de ce bratele mele is mai bune decat ale altora. Si desigur, plimbat, nu stat intr-un loc. Stau cu el in brate la toate ferestrele, si ma mut prin casa. Deja ma gandeam ca oare va trebui sa-l plimb in brate pana la urmatoarea lui alaptare, care, normal, va fi tot plimbat in brate? Si la care nu adoarme, deci se va continua cu plimbarea in brate pana seara? Acum, dupa 25 de minute de tinut in brate, a venit Relu si mi l-a luat. Normal ca nu mai am chef sa fac nici un tae-bo. Sa-l incep ca sa vina iar peste 5 minute ca maraie Alex dupa mine? Traiesc de la o alaptare a lui la alta, cu el in brate... Mami saraca mi-l ia in fiecare dimineata sa mai dorm, apoi la amiaza sa-mi fac de mancare, sa mananc, etc.

M-as baga intr-un butoi cu dulciuri. Sau intr-unul cu vin si pachete de tigari. Prefer al doilea, ca merge mai bine cu lacrimi. Parca nu poti inghiti dulciuri intre hohote...

Daca tot am un copil care vrea sa stea doar in bratele mele de ce nu am si un corp care sa nu trebuiasca "lucrat"? Oricum, ce fac eu e fix zero, ar trebui un sport intensiv de tot sa se vada ceva. Arat ca o femeie de 50 de ani la piele, celulite, grasimi, etc. Si pe vremuri eram grasuta, dar stateau mai ferm si grasimile alea pe mine. Si tot la capitolul intrebari, de ce nu am o sanatate ca majoritatea femeilor de 29 de ani? De ce de cate ori vad cantarul ca urca ma gandesc la analizele mele de tiroida care sigur sunt si mai dezastruoase? Ca astea sunt un cerc vicios. Hipotiroidismul ingrasa, dar si daca te ingrasi ti se accentueaza boala. Si daca reusesti sa mai slabesti, analizele se imbunatatesc. Dar cum sa slabesti?

La capitolul "de notat si tinut minte", azi am incercat prima data scutecele de unica folosinta. Am crezut ca voi povesti care le-am ales si cum m-am hotarat la ele (oricum, numai 3 mi-am luat deocamdata, de test), dar n-am chef.

Ploua ploua ploua
Vreme de betie...

6 comentarii:

  1. Hai ma, Ralu! Lasa-l pe Bacovia, ca nu da bine la frumusetea aia de curte ce aveti acolo!
    Ai tu o zi mai proasta. Se mai intampla. Si eu devin depresiva la ploaie, din pacate. In care mi se pare ca m-am tuns hidos, am sapte burti si lucrez de zor la a opta. Zilele trecute observasem o cuta din aceea pe burta, care apare de regula la oamenii mai in varsta si mai grasi...daca nu ma apuc de abdomene, acolo se va adanci, forever and ever...
    De ieri a iesit soarele si parca nu se mai vede cuta aia asa de rau. :)))

    Te imbratisez.

    Ah, uite, mi-am adus aminte cu tinutul in brate: ar fi super bine daca mama ta sau cine te ajuta cu Alexutul sa plece la plimbare pe afara, pe strada sau cel putin in curte. Si la noi tot bratele mele sunt the best, dar asta numai daca sunt in raza vizuala a Anei. Daca pleaca afara (cum fac toata ziua), uita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ralukule, nici nu stii cat de aproape imi suna postul asta, te imbratisez cu mult drag. Ca sa stii, nimeni nu e perfect, personal nu cunosc nici o mamica fara celulita, sunculite atarnatoare etc, me included. Nu rade, ca nu stii ce e sub haine :((. Fiecare are cate o ''bolicica'' sau ''potential'' spre anumita boala pe fondul oboselii si al scaderii imunitatii ( eu spre hepatita B am ''sanse'' sa ma indrept).
    Stii, in alta ordine de idei, AVEM COPII PERFECTI!!!!!

    Te pup si ma bucur ca intre timp nu mai ploua :).

    Delia & soimita

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguto pune mana pe niste spirulina ceva si pe musiu baga+l in ergo sau ce+ti place tie si veyi ca exista exercitii de facut cu copiii agatati de tine in wrap.

    Daa vrei sport, incearca sa iesi cu mandrul la plimbare, mergi alert macar 30000 de pasi si se va cunoaste. Si electrostimularea face foarte bine la moral, veyic a vara si toamna sunt foarte ieftine sedintele.

    Hai, lasa ca a trecut cam un an de la nastere, majoritatea patim la fel cu siuetele. Te repari in timp.

    Vreau sa te intreb ceva despre tiroide, cum dau de tine mai private? Verisoara mea e amenintata cu o operatie (

    RăspundețiȘtergere
  4. Nela, ai descris tare bine cum ma schimb si eu in functie de vreme.

    Din pacate, de sambata ploua continuu... da rau rau...

    Chestia e ca mami mersese cu el jos, la ei, si nicicum nu l-au putut calma, plangea si striga "mama".

    RăspundețiȘtergere
  5. Delia, imi pare tare rau sa aflu ca si tu, frumusete de fata, ai imaginea distorsionata de ganduri rele. Te pup cu drag si sper sa iesim repede din starea asta! Daca nu, ne enervam si mai facem unu, macar sa tinem regimuri si sa facem sport numai dupa ce ne facem portia de prunci pe viata asta :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. zoozie, ma cam doare spatele ca stau cu el in brate si in carrieri toata ziua. As fi sperat ca macar sportul sa-mi mai intinda oasele si muschii si la spate :D.

    Chiar asa, zi cum sa facem sa discutam in privat, ca nu ma pricep, sa nu-mi expun aici id-uri de mail. Io is cu tiroidele autoimune (anticorpi tiroidieni) si cu hipotiroidism. Daca e cu noduli nu ma pricep. Nu am avut ocazia sa studiez de ce se fac aia, desi si socrul meu a avut si s-a operat repede repede. Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...