sâmbătă, 3 iulie 2010

Sambata cu Relu

Incerc sa fiu rapida sa zbor la culcare, sa nu am cearcane kilometrice maine la nunta :D.

De ieri dupa-masa a inceput Relu sa-l ia pe pui cu el, cum am scris, la vulcanizare, spalatoria de masini, etc. Azi dimineata s-a trezit puiul devreme si Relu m-a trimis sus sa mai dorm. Ei au plecat prin cartier cu caruciorul la o plimbare matinala :D. Apoi iar l-a dus la spalatorie in urmatoarea pauza. Asa ca am apucat chiar sa ma epilez!!! Super!

Azi dupa-masa nu a dormit la tzitzi si a fost un mare marait. Mai nou suge de doua ori, apoi se impinge in mine sa mearga jos, nu mai vrea nici somn, nici tzitzi. Dar e marait de numa de somn si foame...

Asa ca, desi ploua, am zis ca mergem cu masina pana la kaufland, apoi de acolo la un aprozar din centru. Pe cand am ajuns in centru s-a facut vreme frumoasa, asa ca Relu a zis sa venim pe jos, ca merge el cu cineva mai tarziu dupa masina. Chiar daca nu aveam la noi ergo sau caruciorul. Il tinea Relu in brate. Am intrat si la kenvelo si mi-am luat niste pantaloni scurti! Super super! Am fost tare fericita! Pantalonii de dinainte de sarcina inca nu mi-s buni, si in sarcina am avut o singura pereche si mi-s putin mari. Asa ca eram chiar in criza :D.

Pe cand am iesit de la kenvelo, Relu l-a luat pe pui pe gat si am pornit spre casa. N-am facut mai mult de 100 de metri si m-a intrebat Relu "doarme puiu? Ca am impresia ca a adormit". Ma uit pe gatul lui si Alex dormea dus, lasat intr-o parte :)). Ce-o fi zis lumea pe strada de noi? :))

Am mers inapoi la masina, am vorbit tare, i-am schimbat pozitia de o gramada de ori, am trantit usi, si el nici nu deschidea macar ochii! Am ajuns acasa si l-am pus in patut. Partea proasta era ca ii venea ora la care de obicei ii e foame, si acum n-ar fi putut manca daca nu-i era somn. Am profitat putin ca s-a trezit peste o jumatate de ora mai ametit si in starea aia de somnolenta a supt putin.

Apoi seara au venit bunicii plini de dor de la Bucuresti si i-au adus multe baloane! Era el incantat, dar oricum, toata seara impingea pe toata lumea, inclusiv pe mine. Ar fi vrut doar la Relu in brate sau pe jos la gard la catei. Isi intinde mana ca o lady sa i-o pupe Lucky si rade de numa. Si daca il iei de jos incepe sa planga.

Maine va ramane cu bunicii cat noi vom merge la nunta. Planificam sa mergem imediat dupa ce ii dau sa suga, apoi peste 3 ore vin inapoi sa ii dau iar si speram sa mergem la nunta inca o pauza de-a lui dintre supturi. Om vedea. Oricum, e de bine ca e nunta de zi, si el ziua chiar la 3 ore i se face foame de tzitzi. Ca noaptea nu este regula. Cand avea 4 luni dormea dupa ultimul supt de seara si 6 ore continuu fara tzitzi. Imi faceam o gramada de planuri pentru pauza aia lunga. Acum, de obicei ma recheama la tzitzi dupa o ora fix de la masa si apoi iar dupa inca o ora...

2 comentarii:

  1. Mamis, cei mici in general au o busola in burtica ce le arata cine si cum functioneaza in jurul lui. Asa ca deja stie care-i persoana desemnata pentru joaca (Relu sau bunicii) si persoana care se plimba ore-n sir cu el in brate :D Ghici cine-o fi?!
    Este fireasca reactia lui in bratele puternice a lui tati. Nici n-avea sens sa se agite ca doar nu obtinea titica. Iar cateii reprezinta unuii din partenerii lui de joaca.
    Uite, ai descoperit solutia pentru a te odihni putin. Trebuie sa o faci! Si fii convinsa ca cei din jurul tau vor avea grija de el la fel de bine ca si tine.
    Distractie maxima la nunta!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Lili! Ai mare dreptate, as face eu treaba asta mai des daca ar fi dispus mai des taticul :D. Dar stii tu ca mama e mama oricum s-ar simti, in schimb tatii trebuie sa fie intr-o anumita faza ca sa se ocupe de pitici :D.

    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...