vineri, 23 iulie 2010

Orez+morcovi si inecare cu apa

Desi dupa al treilea scaun de ieri nu a mai avut nimic, totusi azi la masa de legume i-am dat orez cu dovlecel si cu morcov. Ii place la nebunie, a mancat vreo 3 lingurite! Super super! Si se intindea dupa lingurita! Cred ca i-ar placea asa cu orez mancarurile, dar il constipa rau. Si azi nu a mai avut deloc scaun.

La masa de fructe a primit caisa si banana. Dar nu le-a mancat cu atata pofta cum a mancat banana ieri seara, cand m-a speriat cat s-a intins la ea s-o muste.

Azi am mai incercat de doua ori sa-i dau apa. Pe caniculele astea mi se pare grav sa nu bea o picatura de apa, mai ales ca il vad ca se intinde la pahar si ar vrea sa bea. Inainte incerca sa ia in gura apa, se desprindea de pahar si fiind tot cu gura deschisa, ii curgea apa pe el. Nu stia inghiti. Acum e mai rau :D. A inceput sa faca bulbuci, sa cante acolo in pahar, si dupa o tura de bulbuci, pe cand sa ia o gura de aer, a tras o gura de apa! A vrut sa inspire pe gura si gura ii era in apa. S-a inecat ingrozitor, vreo 3 minute a tot tusit rau rau, din tot corpul, si tot incerca sa inghita si nu putea. In plus, a doua oara cand a facut asta, de la atata tuse a inceput sa vomite...

Am incercat mai pe seara sa-i dau o batista inmuiata in apa, dar nici nu a vrut s-o vada, cred ca l-a afectat evenimentul cu voma...

Azi i-a venit un turn Montessori din lemn comandat de pe net. E super! Si lui ii place mult! La inceput i s-a parut complicat sa tot scoata cate un disc din ala greu de lemn, asa ca a ridicat jucaria si a intors-o invers, sa iasa toate discurile de pe ax :)). A doua oara cand i-am dat-o le-a scos unul dupa altul. Ii place mult sa le roada, si astea cred ca le si simte mai ok la ros, fiind din lemn, decat plasticul. Si e vopsea ecologica. Cel mai mult il incanta gaura de la fiecare disc. Isi plimba degetul de-a lungul ei foarte vesel. De fapt orice gaura gaseste undeva, se entuziasmeaza! La orice obiect. Si pune degetul si rade si da din picioare vesel! :)) A zis mami ca o sa se faca strungar :D. Asta ar insemna ca din moment ce fuge la pantofi sa-i pape, se va face pantofar. Iar cu suruburile si rotile e clar ca va deveni mecanic! Cum imi cauta cu degetul in gura dintii am zis ca va deveni stomatolog. Dar la ce magnet are la bijuteriile doamnelor, sigur devine bijutier. Si cum ii plac mult mult nasturii de pe hainele bunicii, il facem designer :)). Sau dresor de catei? Sunt sigura ca uit o multime de meserii ce i se intrevad in viitor :)).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...