miercuri, 7 iulie 2010

Incepem iar cu noptile nedormite

Mda... se pare ca vrea sa iasa urmatorul dinte. Si am reinceput numaratoarea noptilor nedormite.

Mi-a parut bine azi ca a plouat :D. Nu, nu am luat-o razna. Dar daca a plouat, mami nu a mai mers dimineata devreme la tara, si deci i-am putut lasa copilul o ora sa mai dorm. Asa am ajuns la un total de 2 ore si jumatate, altfel ramaneam cu mult prea putin.

Nu a plans rau azi-noapte, nu a tipat infiorator (Doamne ajuta sa fie bine si in noaptea asta), dar s-a tot trezit gemand, maraind, smiorcaindu-se incetuc, si ba voia sanul, ba nu voia. Pana la 4 nici nu am apucat sa inchid ochii.

Gingia e umflata, dar nu se vede inca alb, si tin minte la celalalt ca dupa ce s-a vazut alb a mai durat vreo 5 nopti. Doamne ajuta.

Caisa iar i-a placut mult amestecata cu marul. Constipat e in continuare, face greu, se screme pana e tot rosu.

In rest ce sa mai zic? E marait saracutul toata ziua. Aproape nici o tehnica stiuta pana acum nu mai are efect. Si care au efect, au doar pentru o scurta durata.

Cum nu mai stiu ce sa mai scriu de azi, mai bine plec incet inspre pat, ca iar ma prinde ora 12...

5 comentarii:

  1. Ralu, te imbratisez draga mea! multa putere si rabdare!
    Am eu asa un feeling ca peste ani,cand vom povesti despre perioada aceasta din viata copiilor, ne vor veni in minte doar ganduri despre cat de dragalasi erau..sper..

    Despre mamici care incearca sa-si obisnuiasca copiii cu de toate si cat mai curand, eu zic sa incerci sa te imunizezi..si eu ma straduiesc...am invatat sa le apreciz sincer pe cele care nu ma intreba zeflemitor "de ce??!!" atunci cand le spun ca nu vreau sa-i dau Anei zahar/sare/biscuiti & co..macar cat pot eu tine haturile-n maini!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dana, sunt sigura ca ne vom aminti doar cele bune. Au trecut doar vreo 3 nopti ok si eu deja uitasem de noptile nedormite :)).

    In legatura cu "alte" mamici, ai mare dreptate! Mare, mare dreptate! Cel mai tare ma ingrijoreaza faptul ca daca asa sunt majoritatea, atunci noi suntem privite ciudate ca vrem sa fie puii sanatosi. Ceea ce mi se pare tragic. Sa ajunga sa fie normal sa iti otravesti copilul. Nu stiu cum s-a ajuns aici. Si va fi asa de greu sa nu se simta prost copilasii nostri ca vor sa fie sanatosi si nu vor manca prostii... Foarte greu. Ceea ce iar mi se pare foarte bizar...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai, capul sus ca dupa ce-o sa iasa dintii mergem la disco!! Cu ei, normal! Doar avem antrenament in tuta de noapte, nu??!!

    Cat despre partea cealalta...parerea mea este ca nu trebuie sa-ti pese cum te privesc altii. Important este sa te simti bine in pielea ta si sa faci exact asa cum iti dicteaza constiinta.
    Cand tragi linie la sfarsit sa poti spune: am facut tot ce-am putut ca sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. :))
    Am vrut sa scriu in mesajul anterior de "tura de noapte". Tuta de noapte sunt eu acum :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Lili, dupa ce am tras o tura buna de ras cu "tuta de noapte" :)))))) m-am linistit si cu stresul meu. Iar ai dreptate! Trebuie doar sa fiu impacata ca eu am facut tot ce am putut! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...