sâmbătă, 12 martie 2011

A venit primavara!

In ultimele zile ma plangeam cam des, si cand vedeam primavara prin alte parti, si cand imi aminteam ca in alti ani pe la sfarsitul lui februarie deja abandonam hainele de iarna... Nu a mai fost niciodata asa lunga iarna. Mai venea cate un val de frig in martie, dar de la sfarsitul lui februarie incepea sa fie cald.

Asa ca zilele trecute cand am vazut poze londoneze :D cu pomi infloriti m-am minunat tare, pentru ca la noi inca erau cu zapada pe ei, nici gand sa poata fi tunsi macar. Cu crengile golase...

Pana ieri inca am fost la plimbare si eu si Alex cu haine de iarna. Azi in schimb, A VENIT PRIMAVARA! Am iesit afara in maieu si pantaloni scurti! Alex doar in body si pantaloni de trening, fara bluzita, fara caciulita.

Mai distractiv era ca Relu a iesit tot asa in pantaloni scurti sa curete curtea, si sa dea zapada la o parte. Prin gradina inca este zapada, si noi eram imbracati asa subtire!

Partea cea mai frumoasa a fost veselia lui Alex. Nu stiu daca era vesel ca nu era asa imbracat, sau ca nu era asa frig afara, sau pentru ca toata lumea lucra pe afara si deci nu se plictisea, nu stiu. Dar a fost alt copil! A alergat, s-a jucat, a lucrat si el! A greblat, a strans crengi de la pomii tunsi de bunicul, a strans frunze si i le-a dat bunicii (pentru ca a vazut ca ea le strange si le duce la foc), a strans frunze in galetusa, s-a plimbat cu masinuta lui pe straduta in sus si in jos, a impins si el la roaba cu gunoi impreuna cu Relu, a fost un tablou incredibil! Doamne ajuta sa mai avem astfel de zile!

Ce am facut eu cat timp toti erau asa harnici? :D Poze! :))

7 comentarii:

  1. asa si la Sighet! ieri era zapada, azi si-au dat fetele haina jos. pup frumusetea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce s a distrat piticul!!!E un scump si tare harnicut :).Ajutor de nadejde ;)!Si noi abia asteptam zilele astea calduroase.Va pupam dragilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce harnicuti ati fost azi! :)intr-adevar a fost un soare si un aer primavaratic foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce tablou minunat!! :) Piticul este delicios; imi plac de mor pozele. toate. Sunteti o familie minunata!

    RăspundețiȘtergere
  5. ce mai harnicut :) f frumoase pozele

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult mult mult! M-ati facut sa zambesc cu cuvintele voastre! O duminica frumoasa! Va pupam!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce poze minunate, cu ghiocei si un bebe pus pe treaba:) Bine ca s-a indurat sa apara si primavara, nici noi nu mai rezistam cu atatea haine!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...