vineri, 25 martie 2011

Noutati pe scurt

Operatia sotului Dianei a fost amanata pe azi din lipsa de anestezic. Asa ca ne indreptam in continuare rugaciunile inspre ei. Doamne ajuta sa fie bine si sa se bucure de viata alaturi de familia lui.

Azi ne gandim si la taticul Nelei, BuNel de Ana, sa isi revina repede dupa operatie si sa-i fie de folos.

Tati a iesit repede ieri din operatie. Si azi, dupa consult, l-a tot lasat acasa. Deja e in drum spre Baia Mare si speram sa se simta bine dupa interventia asta.

Nu am apucat zilele astea sa scriu ce sot minunat am :). Doar marti si azi am fost singura cu juniorul. Miercuri si joi a facut un mare efort si a reusit sa isi ia liber si sa stea acasa cu noi sa ma ajute cu duracellul. A iesit in fiecare zi la plimbare cu el de doua ori pe zi, a stat cu orele afara. Si in plus l-a si calmat mult pe Alex prezenta lui.

Pentru ca Alex e tare agitat si plangacios, cred ca ii ies maselutele de sus. Si plangeeeee mult si cu lacrimi asa, si se ineaca de plans. Si doar Relu reusea sa-l calmeze ca sa-l pot culca. Am observat ca la mine intra intr-un cerc vicios, e suparat si obosit dar nu-l pot adormi. Si cand il intreb de ce plange, isi pune degetele la masele...

Si apropo de (ne)somn, azi-noapte a adormit la ora 2. Pana la 12 l-am plimbat incercand sa-l adorm, si nu reusea, se tot fataia in bratele mele. Apoi pana la 1 am incercat in alte moduri, stand jos sau culcati in pat. Apoi ne-am culcat si eu si Relu, am stins tot, si el dupa o ora in care s-a tot plimbat prin casa prin intuneric plangand, s-a asezat langa mine si plangand si maraind se tot invartea in pat. Apoi intr-un final a adormit. Cand am vazut ca e 1:55, mi-am zis ca macar vom dormi mult dimineata. Dupa 4 semi-treziri, la ora 6:30 a fost sus in picioare si a inceput sa fuga prin casa... Am baut acum 2 cafele super-mari. Partea proasta e ca eu tot am ace in ochi de oboseala si experienta imi spune ca din cauza cafelei mele la noapte lui nu-i va fi somn deloc!

Si foarte pe scurt si despre mancare: dupa vreo 3 zile in care imi zambea sufletul ce bine manca, de vreo saptamana am revenit la lapte + rondele de orez. Orice ii fac, orice ii pregatesc. Si daca mananc eu si ii ofer, chiar daca ii dau ceva ce stiu sigur sigur ca ii placea inainte... Probabil pana vor iesi maselele asa va fi. Sa ne inarmam cu rabdare. :)

Sanatosi sa fim, ca in rest le ducem toate.

6 comentarii:

  1. sanatate tatalui tau iar tie putere sa il culci pe alex!

    cu mancarea sa stii, se poate si mai rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult mult! Mai, daca tu zici asta si Anda arata asa de bine, ma linistesc! Sau e vorba de altcineva? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multa sanatate tuturor! Iar tie, nu pot sa ito urez decat un "hang on", din inima! Sunt sigura ca va fi bine!
    Pupacim cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi, ma umpli de optimismul tau! Pupici dragi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Raluca draga , multa, multa sanatate tatalui tau si putere ptr voi ca sa puteti fii alaturi de el mereu , va pupam .

    ps- un gand bun ptr toti cei care au nevoie in momentele astea , Doamne ajuta .

    RăspundețiȘtergere
  6. Dana, multumesc, te imbratisez cu mare drag! Cand mai veniti prin tara?

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...