sâmbătă, 3 martie 2012

Tropicarium - Budapesta

In drum spre Budapesta, pe masina, Alex a adormit dupa ce mai mult de o ora am insirat eu si el ce animale vom vedea in Budapesta. Era atat de incantat! In prima seara cu greu l-am lamurit ca nu putem merge la animale, ca s-au culcat. Tragedie mare :(. In ziua urmatoare am mers la Gradina Zoologica, si a fost in sfarsit fericit. Dar din seara aceea ne-a tot spus ca vrea iarasi la animale. Ca sa nu vizitam aceeasi Gradina Zoologica in fiecare zi (desi n-ar fi fost plictisitor :)) ), am ales sa mergem sa vedem masinile (si ii tot spuneam ca mergem la masini, in speranta ca va uita de zoo) si alte animale. Citisem despre Tropicarium, ca ar fi un loc unde poti vedea pesti si animale mici.

De planificare s-a ocupat mereu Relu, si stia tot timpul unde trebuie sa ajungem, ce tramvaie/autobuze/metrouri trebuie sa luam. Asa ca m-am bucurat cand am vazut ca de la Muzeul de Masini se merge in aceeasi directie spre iesirea din oras, cu acelasi autobuz, ca sa ajungi la Mallul Campona, unde este Tropicariumul. Deci puteti face si niste cumparaturi cu un drum la Tropicarium. Apropo de mall-uri, in Budapesta este un mall aproape la fiecare statie de autobuz. Si in centru, si la periferie, o data la 500 de metri sau un kilometru este un mall. Uau!

Iarasi va invit in album pentru poze. Pentru ca iarasi nu am putut selecta :).

5 comentarii:

  1. Ce vacanta faina ati avut si aproape de casa in plus.

    Pupici

    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa! Foarte fain e sa mai iesi un pic din tara asta :D. In plus, Alex e fericit cand poate sta asa mult cu taticul lui. Si eu la fel :)).

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai bine dadeaeai detalii cum ajungi acolo nu ca ti-a adormit copilul. Net cheltuit

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...