duminică, 16 octombrie 2011

La multi ani, puiule!

La multi ani, puiul meu scump!




Daaaa, Alex creste! :)

Nu am cuvinte sa exprim, puiule, cat de fericita sunt de doi ani incoace! As putea spune ca inainte nu am cunoscut asemenea culmi de fericire! Si credeam ca stiu si ce e iubirea, dar Dumnezeu mi-a aratat ca se poate iubi de un infinit de ori mai mult! Acum imi dau seama ca viata mea nu avea sens fara tine! Si culmea e ca atunci cand ma gandesc ca mai fericita nu am cum sa fiu, vii tu si-mi demonstrezi ca in fiecare zi se poate si mai mult! Vii si ma mangai pe obraji, vii si ma pupi si ma imbratisezi! Te trezesti dimineata si iti pui mana pe dupa gatul meu, si iti lipesti fata de fata mea, spunand cu tot sufletul "maaama". Vii si dansezi si razi in hohote!

Tin minte ca la o zi de la nastere, la o saptamana, la doua saptamani (in fiecare vineri apoi), la o luna, la fiecare "luniversare", la un an, si acum la doi ani, rememorez de fiecare data nasterea ta si nu-mi vine sa cred ca am nascut, ca am un pui, ca esti aici, ca esti minunat, si ca a trecut atat de mult timp! De ieri am inceput sa-mi aduc aminte ce faceam acu' doi ani, cum am facut miscare in casa pentru ca afara ploua si nu puteam sa ma plimb. Apoi seara cum am stat pana tarziu pe mingea de gimnastica. Adormeam foarte tarziu si atunci. Asa ca si azi-noapte la ora 2 ma gandeam la mingea mea de gimnastica. Si ma gandeam cum la 4 am avut prima contractie, si cum la 5 l-am sunat pe doctor ca nu mai puteam, si cum la 6:40 te-ai nascut tu! De-abia am putut adormi aseara de emotia momentului, iar azi dimineata ti-am pupat capsorul si nu mi-a venit sa cred ca traiesc o minune de doi ani de zile!

Acuma seara ma gandeam ca in urma cu doi ani eram inca euforica de faptul ca am nascut (eu!) de mai mult de 12 ore. Acum inca sunt euforica de faptul ca sunt mama ta... de mai mult de 2 ani!

Azi a fost o zi superba pentru tine, au venit bunicii de la Cluj si nasii din Baia Mare. Ai primit multe cadouri, ai numarat, ai dansat. Mi-ai zis ca ti-a placut mult ziua ta. Singurul lucru trist de azi e faptul ca acuma seara mi-am amintit, cand te-am culcat, ca in urma cu doi ani aceasta a fost singura noapte din viata ta in care nu ai dormit cu mine. Si mi se pare asa trist si ma simt asa de vinovata ca nu am fost mai puternica! Prima ta noapte pe acest pamant sa o petreci departe de singura persoana pe care o cunosteai... Iarta-ma, puiule!

Te iubesc mult, scumpul mamei! Acum trebuie sa sterg tastatura de lacrimi :)).

25 de comentarii:

  1. Multi ani traiascaaa, multi ani traiascaaa, La Muuuulti Aaaaani!!!!
    Cine sa traiascaa, cine sa traiascaaa, Laaa Muuulti Aaani...?
    Alex sa traiasca, sanatos sa creasca, laaaaa Muuulti Aaaaaani!!!!

    Sterge mami tastatura de lacrimi, si apucate si razi. Ca ai motive :))
    Va imbratisam tare tare tare ;)

    O felie de tort? asa online? primim?

    RăspundețiȘtergere

  2. La multi ani bucurosi si luminosi, Alex mic, si sa stii, ai cea mai faina mamica! :)
    Imbratisari si ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Alex!! Sa fii sanatos, iubit si norocos, sa profiti de familia ta iubitoare.
    Ce mesaj frumos Raluka....bravo!

    pupici multi, multi

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Alex, plini de dragoste !

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi multi ani frumosi, fericiti, sanatosi si veseli...!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi aniiiiii, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de cat mai multe clipe minunate impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos ai scris Ralukule!
    La multi ani Alex! Sa iti bucuri parintii, sa cresti mare sanatos si norocos!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani la fel de fericiti impreuna! Sunteti minunati amandoi :).

    RăspundețiȘtergere
  9. La multi ani, Alex! Sa fii o bucurie din ce in ce mai mare pentru parintii tai!

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani si multe bucurii! sa curga fericirea peste voi!

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani Alex! Emotionanta postare... tastatura mea e cam departe si a scapat :).

    RăspundețiȘtergere
  12. Intr-adevar o minune :) La multi ani Alex, ai o mama minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  13. La mulți-mulți ani, Alexuțule! Să fii fericit și vesel mereu!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  14. acum trebuie sa sterg si eu tastatura de lacrimi. :)
    la multi ani, Alex, sa fii sanatos si fericit!
    si, Raluca, inteleg atat de bine regretul tau. am si eu acelasi regret legat de Mariuca, pe care am lasat-o mai multe nopti, nu doar una, sa doarma singura, si pe care am intampinat-o pe lume cu protocoale de neonatologie in loc de piele calda care miroase a mami. offf, am fost si noi gasculite, acum am sti mai bine! dar ei ne iarta pentru toate, iar eu am de gand sa ii povestesc cand se face mare ca am gresit si s-o rog sa ma ierte....
    va pup!
    Ramona

    RăspundețiȘtergere
  15. Fetelor, multumim tare tare mult! Ne cam rasfatati, si stiti ca asta inseamna ca "vom creste egoisti si manipulatori" :)). Multumim!!!

    Si deja sunt egoista, vad :D. De cate ori deschid pagina admir un pic poza cu noi, mi se pare ca ne reprezinta tare bine, asa suntem noi aproape toata ziua, cu el managaindu-mi fata :).

    Sakura, sa stii ca vine si tortul! Cu imagini si reteta cu tot! Raw vegan! Iuhuuu! (Si mai am in frigi, deci daca va urcati acum pe tren, mai prindeti o felie :D)

    Ramona, nu stiu, nu reusesc sa trec peste asta si mai am un regret. Mi l-am amintit azi citind editorialul de luni urbankid, scris de Laura. Eu sunt sigura ca "refluxul" si crizele de plans ale Alexucului meu din primele 5-6 luni au durat atat de mult tocmai pentru ca nu-l acceptam asa cum era. Tot timpul ma gandeam la alti copii care dorm in patuturi, sau care nu trebuie leganati sa adoarma, sau la alte mamici care pot face nu stiu cate lucruri. Imi vine sa ma bat cu capul de pereti acum cand imi amintesc...

    Fetelor, citind din nou comentariile voastre, m-am umplut de bucurie! Mi-am luat doza pentru inca un an :D. Multumim din tot sufletul! Cuvintele mele sunt prea sarace ca sa va spun cat de mult apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani, frumosilor! Si tot mai frumosi si mai fericiti, impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  17. Raluca, sa va traiasca...sa fie sanatos si norocos! Uite, in acelasi ton, ma gandeam eu ce norocoasa am fost sa locuiesc in Londra si sa nasc la un spital minunat, unde mi l-au pus pe piept din primul moment si de unde l-am mai dat eu jos dupa vreo juma de zi, cand a trebuit sa ma duc la baie. Dar lasa, Alex a dormit atunci, nu-si mai aduce el aminte tot. Ma bucur ca ati avut o zi frumoasa. la cat mai multe fericite impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  18. Simona, Maria, va multumesc mult mult!

    RăspundețiȘtergere
  19. La multi anisori :) si daca treceti prin Bistrita sa facem de-ontalnire ca deh strumfii nostri is cam "intr-o" minte :):):)noi am facut doi anisori pe 20 septembrie.... sa fiti sanatosi , voiosi, voinici.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hehe ce fain! La multi ani si voua! Sa fiti sanatosi si fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi ani Alex! :*
    emotionant text ai scris mami! M-a apucat plansul de emotie simtind bucuia ta :) minunat!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ama, multumesc mult! Pai daca ai plans acum, peste 5 luni si jumatate ce o sa te faci? :D

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...