marți, 16 august 2011

Weekend cu Wishbone

In acest weekend prelungit noi ne-am distrat cu Wishbone Wollemi. Ba la un moment dat ne-am intalnit si cu Wishbone Koru! Nu credeti?

12 comentarii:

  1. piticul pare incantat! sa-o stapaneasca sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  2. super faina. ceva de genul asta imi doream si eu pt pitic, dar a primit o tricicleta asa ca...la urmatorul copil :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe, ce fain il ajuta el pe Relu la montaj :X. Si cum e? se descurca sa mearga cu ea? ca vrem si noi ceva din familia asta, dar nu stiu daca va reusi sa mearga sau vor fi doar frustrari la mijloc...
    Kiss!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt fana Wishbone, mi-ar fi placut la nebunie una pentru copiii mei. Din pacate, pentru ca nu m-am trezit la timp (nu stiam de asa ceva la primul copil), acum e cam tarziu sa mai intregesc colectia de biciclete, triciclete si trotinete din garaj cu inca una care ar costa cat toate la un loc... Sa o stapaniti sanatosi si lui Alex distractie pe cinste calare pe ea!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabi, multumim mult! :-*

    Amy :)) eu zic ca tot ii poti lua una simpla, nu din asta cu 3 roti, daca are tricicleta. Una de echilibru normala, pe 2 roti. Ori una de lemn, cum e la greenbaby, ori una de metal, am vazut la decathlon. E altceva decat tricicleta, le dezvolta echilibrul. Si data viitoare baga si tu acolo apropouri :)))

    Monis, nu cred ca Alex s-ar descurca acum pe una cu doua roti. Am vazut insa 2 copilasi cam de varsta lui care se descurca si cu alea. Deci depinde de copil. Pe asta cu 3 roti nu are cum sa nu se descurce (ii ajung picioarele jos sigur, ca Santi e mai inalt decat Alex, si avand 3 roti nu trebuie sa-si tina echilibrul). Prima data a stat cu ea intre picioare si a umblat asa, stand jos, apoi deja din a doua zi s-a prins de smecherie si stand jos, cu picioarele doar isi da drumul, si are sutimi de secunda cu picioarele in aer, prinde o viteza de mama mama... ii place tare mult! Mult mai mult decat masinuta BMW sau tricicleta.

    Simona, multumim mult mult! Lasa ca o sa luati wishbone-uri la nepoti! Deja va vad ce bunici cool o sa fiti :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna,


    Numele meu este Cristina Fulea si reprezint Qbebe.ro, portalul dedicat tuturor mamicilor.
    Dorim sa publicam un articol in care sa strangem mai multe experiente ale mamicilor din maternitate.
    Daca iti surade ideea de a contribui la acest articol si doresti sa ne impartasesti experienta ta legata de acest subiect, ma poti contacta pentru mai multe informatii la urmatoarea adresa: cristina.fulea@divainteractive.ro.

    Astept raspunsul tau cu interes pana cel tarziu 19 august.

    O zi frumoasa!

    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, Cristina. Recunosc ca sunt reticenta de obicei la nou si mai ales la un portal de mamici :D, unde as putea fi considerata anormala. Dar pentru ca pe multe bloguri dragi am vazut astfel de articole minunate pentru qbebe.ro, pot sa spun ca sunt mandra ca v-ati gandit la mine. Multumesc. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Raluca este superba bicicleta si pozele sunt super faine! Sa o stapaniti sanatosi! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. super tare bicicleta. am vazut si noi pe aici si ne-a placut. poate primeste si Aidan ceva asemanator de ziua lui. sa o foloseasca cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  10. Madalina, Maria, multumim mult mult!

    Maria, si eu de cate ori vad ceva fain si mai scump asa, ma gandesc: na, asta o sa i-o iau de ziua lui! Deja avem asa in plan tabla de scris de la Ikea, o casuta de gradina/curte, un tobogan si nu stiu cate alte idei. Imediat deschidem registry sa pasam cheltuieli si la bunici :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Ralu, merci de raspuns, l-am citit atunci dar pur si simplu nu am apucat sa-ti multumesc :*

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...