duminică, 9 ianuarie 2011

Un an de la Botez

Azi se implineste un an de la Botezul puiului nostru! Am avut mari emotii atunci! De la faptul ca el va dori sa suga exact cand sunt eu la coafor, pana la oboseala de la finalul petrecerii! Emotii ca nu am reusit sa-l adorm de dimineata de pe la 7, a simtit agitatia, si a adormit saracutul doar la amiaza in drum spre Biserica (asta dupa ce a vomat mult chiar pe hainele de Botez, din cauza oboselii si a nedormitului). Apoi la Biserica stiam ca il vor scufunda in apa intr-un mod bizar. La noi in Baia Mare ii scufunda cu capul in jos, tinuti pe o mana, si mi se parea un soc ingrozitor pentru puiul mic (inca imi pare rau ca am fost de acord cu asa ceva si inca imi vine sa plang cand vad pozele... cred ca am acceptat influentata de faptul ca toata lumea imi spunea ca doar cu un Botez ca la carte am scapa de plansul continuu al lui Alex :( ... ). Inainte cu cateva saptamani vazusem la tv doar stiri cu copii care au murit la propriul Botez din cauza socului :(. Eram la pamant! Asa ca atunci cand totul a fost bine, si am ajuns cu bine in camera de la hotel, si i-am dat sa suga si a adormit saracutul, abia atunci m-am calmat! Si abia atunci am reusit sa savurez momentul si sa ma relaxez, si sa ma bucur de prietenii dragi care au venit sa fie alaturi de noi! Am dansat si m-am simtit bine. Cand s-a trezit puiul mic am zis ca-l aducem jos la restaurant, sa-l vada lumea. Aveam la dispozitie vreo jumatate de ora pana cand i-ar fi fost foame iar. L-am pus in wrap ca sa nu-l ia toata lumea in brate si ca sa se simta in siguranta cu atata lume si asa mult zgomot. Dupa un dans mi-a adormit scumpul mic in wrap, era in locul cel mai cunoscut de el pe lumea asta, in locul cel mai sigur si cel mai drag! Si chiar daca era flamand, a dormit mult si bine la mine in wrap, incat au trecut 5 ore de la masa anterioara. Am dansat cu el in wrap si toata lumea a fost incantata ca era si sarbatoritul, proaspatul botezat, cu oaspetii pe ringul de dans!

Incerc sa selectez niste poze doar cu noi, pentru ca nu am intrebat lumea daca sunt de acord sa apara pe blog:

















L-a bagat de 3 ori dar am selectat doar pozele acestea.

































A supt si el suzeta doua saptamani din viata si acelea s-au nimerit chiar la Botez :D



Te pup, puiule scump! Bine ca a trecut cu bine! La multi ani!

8 comentarii:

  1. F frumosi ati fost. Alex era un zambaret de mic. E ciudat cum difera de la o zona la alta lucrurile astea. La noi a fost f bine, doar i-a turnat un pic de apa pe cap si gata. De fapt, cred ca depinde de preotul care face botezul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poze frumoase Raluk! Uitandu-ma la ele am vazut ca e incredibil ce bine iti seamana Alex...ce repede a trecut un an!
    O saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumosi sunteti!Cel putin pozele in care dansati voi si el sta lipit de tine , sunt superbe!Sa i dea Dumnezeu si de acum inainte mult noroc , sanatate si voua putere si rabdare sa l cresteti la fel de frumos!Pupici de la noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Are acelasi zambet smecheras :P
    Mi-a placut tare mult poza ( a noua) in care te uitai cu teama si duiosie la ce-i face preotul .
    Va imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat a crescut Alex si ce frumosi ati fost!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult, fete dragi! Intr-adevar a fost o zi emotionanta si am atatea amintiri de atunci incat am simtit ca trebuie sa pun si pe blogul lui Alex cateva poze.

    Gabi, si la noi sunt preoti care toarna apa doar pe cap, din cauza unor influente catolice. Ortodocsii traditionali scufunda in cristelnita. Problema a fost ca noi am vrut sa-l botezam in Catedrala unde ne-am cununat, si acolo sunt foarte stricti. Dar am vazut poze de la Botezuri din Bucuresti, cu cristelnita, dar facute mai "omeneste", pus copilul cu funduletul in apa si udat pe cap... Tot am vrut sa te intreb de unde esti.

    Cecilia, culmea ca atunci noua ni se parea ca seamana cu Relu, si doar acum recent lumea spune ca seamana cu mine :)).

    Dana, multumim mult de cuvintele frumoase, venind de la tine, care esti asa frumoasa, inseamna mult :).

    O, Mely, cat am plans atunci :)). Stiu ca nu e normal, ca doar e un eveniment fericit, dar nu eram impacata cu procedura...

    Crocomam, ti-ai schimbat si id-ul si poza :D.

    Va pupam cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi amintesc pozele in care dansati voi si Alex statea cuibarit la tine in wrap, le-ai mai pus cumva, candva pe blog. Atunci te-am vazut cu adevarat si am vazut cat de frumoasa esti. De fiecare data cand le vad nu incetez sa ma holbez la tine: mi se pare ca esti minunata.

    Alex si-a pastrat zambetul, l-as fi recunoscut dintr-o mie, chiar daca nu as fi stiut ca-i el. Acum eu nu ma pricep sa spun cu cine seamana, dar cumva seamana cu voi, doi oameni frumosi la trup si la suflet. Sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit si sa va bucurati de el o vesnicie!

    RăspundețiȘtergere
  8. :"> :"> :">

    Nu stiu cum reusesti de fiecare data sa ma faci sa ma simt asa de bine :D. Cred ca pentru ca te admir asa de mult, faptul ca imi spui asemenea cuvinte ma da gata :).

    Multumesc mult, din suflet! Va dorim numai bine si voua!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...