miercuri, 14 decembrie 2011

Leapsa cadourilor

Am primit o leapsa de la sakura si de atunci ma tot gandesc :D.

Nu voi scrie o lista cu ceea ce-mi doresc din doua motive:

1. Am tot ce-mi doresc. Stiu ca suna pompos, nu e asa. De fapt nu-mi doresc multe lucruri cu adevarat. Daca ma gandesc la un aparat casnic, sau la ceva rasfat femeiesc, in a doua secunda deja ezit, mi se pare ca nu merita banii/efortul/timpul. Iarasi spun ceva pompos, dar parca nimic nu mai are aceeasi valoare de cand il am pe Alex. Nici nu stiu daca mi-am mai cumparat personal ceva in ultimii doi ani, trebuie sa ma gandesc la asta. Ah, cred ca mi-am cumparat ceva haine cu care se poate alapta mai usor :)).

2. Am un sot dornic sa-mi cumpere cadouri. Daca vede ca ma uit "altfel" la o reclama, primesc produsul. Daca spun ca mi-ar placea un weekend la Budapesta, in minutul urmator se uita pe net dupa oferte. Daca i se pare ca ii spun ca am vazut ceva intr-un magazin, peste cateva zile imi gasesc "cadoul". Daca am spus candva ca mi-e dor sa inot, mi-a luat abonament la piscina. Daca intr-o zi m-am enervat pe telefon, a venit cu un iphone 4. Daca m-am enervat ca nu am spatiu pe calculator, ... va imaginati deja :D. Asa ca am ajuns sa ma tem sa imi dau cu parerea despre orice, pentru ca voi primi. Si eu sunt fooooarte zgarcita, nu-mi place sa se strice atatia bani. Ma atasez de lucruri, deci nu-mi place sa le schimb in ritmul in care mi le cumpara el (dovada, Iphone 1 l-am avut inainte sa se gandeasca Orange sa aduca in ro Iphone. A stat intr-un sertar mai mult de 1 an, pana cand m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa abandonez fostul telefon, si pana cand au inceput sa rasara prin jur mai multe iphone-uri, pentru ca nu-mi place sa atrag atentia :)) ). Asa ca daca scriu acuma o lista cu ceea ce-mi doresc, sigur o primesc de Craciun. Si nu vreau asta. Nu cred ca imi doresc cu adevarat nimic, nici o bijuterie, nici un aparat electric, nici o haina, nici un masaj, nimic. Si atunci de ce sa-l pun la lucru si la stricat bani? :D. Mai bine sa-i trimita la Bibi.


Singurul lucru pe care mi-l doresc fara nici o ezitare e sa se stranga bani suficienti pentru Bibi.

De aceea, va reamintesc informatiile:

SMS 2 euro/sms - 848

0 900 900 301- 10 euro/apel
0 900 900 303 – 3 euro/apel
0 900 900 305 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.
Atentie: Numerele intra in vigoare pe 10 decembrie si sunt valabile pana pe 16 decembrie ora 24:00!


Si acum totusi sa revenim la leapsa. As vrea sa raspund apelului, scriind 5 cadouri care cred eu ca trebuie sa le primeasca orice femeie, daca nu le are, de aceste sarbatori. Eu le am, deci nu risc sa le primesc :)).

1. Un IPAD. Cu internet :D (Si nu cu husa lor total aiurea, ci cu o husa care sa-l tina si pe orizontala, si pe verticala :)), ca a mea )


Ca sa poti sa alaptezi, sa bei apa, sa respiri aer curat, sa asculti un concert de muzica populara, si sa verifici netul in acelasi timp :)))). Sa iesi in curte cu ipadul si sa mai raspunzi la un mail, cand piticul da o tura cu bicicleta. Sa cauti ceva urgent pe net, de exemplu o harta a orasului nou pe care il vizitezi, in timp ce te afli in masina. Sa ii pui piticului in masina desene animate/muzica, in speranta ca va sta mai mult in scaun (sunt de vanzare suporturi pentru tetiere de pus ipadul, sa fie ca un dvd player de masina), sa ii pui piticului jocuri pe el, sa nu se plictiseasca la un drum de Grecia, sa iti faci poze comice cu tot felul de efecte speciale, ca sa te prapadesti de ras impreuna cu juniorul. ETC :D.

2. Un mini tocator/robot/chopper de bucatarie. Nu stiu cum ii spune.


Eu, dupa imaginile de pe google, cred ca am Braun MR320. Foarte ieftin. De aproape un an il folosesc zilnic la tocarea unor mari cantitati de nuci/alune/caju... si uneori cu fructe uscate. Si alte minunatii care trebuie tocate marunt, de exemplu renumita inghetata de banane doar in acest blender o pot face. Nu ma refer la partea cu tija, ci recipientul micut cu lama in S.


3. Un abonament la piscina/spa/sala de sport/masaj. Ce doreste fiecare mama. Si nu ma refer la slabit/aratat bine, ci la relaxare. Mie mi se pare relaxant inotul. Nu as reusi sa ma relaxez stiind ca Alex imi duce dorul acasa. Deci domnilor, daca luati astfel de cadouri pentru doamne, sa stiti ca nu se opreste totul in momentul in care ii dati biletul. Cadoul continua in fiecare seara in care mama merge la piscina/spa..., voi scoateti juniorul la plimbare singuri, inainte sa plece ea de acasa :D. Cand va intoarceti, e si ea acasa, cu forte noi. Astfel, va asigur ca veti avea o relatie superba cu juniorul, va veti apropia mult de el, veti complota impreuna tot felul de lucruri :D.


(nu asta nu mai e poza personala :D)

4. Un pachet de rasfat acasa. Relu, nu sari, nu sari, ca mi-am comandat deja eu :)).

Am aflat de aici ca daca voi comanda orice produs pana in 21 decembrie primesc un pachet de relaxare superb. Daca sunteti din Bucuresti le puteti cumpara direct in aceasta sambata, tot primiti cadoul!!!



Apoi am aflat ca si Herbine ofera un pachet gratuit de trufe de dus/baie. Sunt si eu om, cum sa rezist???


Observati ce contra-reclama imi fac, da? :D

5. Ca sa intru totusi in domeniul reclamelor, cred ca orice sot ar trebui sa cumpere pentru familie cel putin un mijloc de purtare al copilului. Am vazut mamici chinuite care isi poarta bebelusii in brate. Domnilor, degeaba ii luati abonament la masaj daca nu o ajutati si astfel. Sunt sigura ca majoritatea sotilor isi doresc sa aiba sotii fericite si odihnite, asa ca eu cred ca un carrier este indispensabil unei mamici (sau poate chiar 2, 3, ...7, 8.... :)) ). Mamicile sigur imi dau dreptate, dar n-au curaj sa le spuna sotilor ca asta isi doresc cu adevarat, sa le fie usor zi de zi. Cele care au deja carrieri am vazut ca isi doresc accesorii pentru ei, protectii pentru bretele, etc. Eu recunosc ca atunci cand Relu mi-a cumparat Ergo-ul, cand avea Alex cateva luni, a fost mare mare bucurie, si a fost un cadou folosit apoi zilnic, din prima zi!

Aici e o lista cu toti carrierii mei :D. Si sunt mandra de ei mai ceva ca de o bijuterie. Hai ca tot fur de acolo o poza, sa nu mai caut alta:



Dragi mamici, va rog sa preluati leapsa si voi, sa imi spuneti ce ati dori sa primiti (cum a trimis sakura leapsa), sau ce credeti ca ar fi cadourile ideale pentru cineva, din experienta voastra proprie (cum am transformat eu leapsa). Le provoc pe multe mamici, sa mai dezmortim blogosfera: Gabi, adra_bell, Diana, Adriana, Nela, Maria, MoniQ, Ralu', Raluca, Mamituni, Gabi si Ama. Stiu stiu stiu ca nu am nominalizat toate fetele dragi mie (Alina, te pup, stiu ca esti mai ocupata! :-*), dar asa am selectat din blogroll la prima vedere, asa mi s-a parut ca voi sunteti mai vorbarete in perioada asta (sau din contra, am vrut sa va provoc :P). Dar oricine e liber sa preia leapsa.

15 comentarii:

  1. nah ca acum am si eu tema:D multumesc pt nominalizare:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ralu, vă pup! Mă gândesc. gata! Sper că zilele astea.
    Pe mine mă vizai când ai zis că-s vorbăreață în perioada asta, așa-i? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Măi, să știi că eu dacă fac lista o și tirmit la Sorin... preferabil repede, că tot e în excursie... să aibe timp să se execute, nu de alta! Că eu nu-s cu peace on earth și din astea, eu bag specifics... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Io vreau un sot care sa_mi faca virgula cadouri din proprie initiativa..ca lui nu-i trec ganduri din astea prin capsor,doamne feri! Pana atunci imi iau singura un Ipad,numa asa,pentru rasfatul personal.Am zis!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu [inca :D] sunt 100% anti internet pe telefon. petrec oricum prea mult timp in lumea virtuala, daca as mai avea si pe telefon net nu stiu cat m-as mai putea deconecta. deci anti net pe telefon pt mine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nela, nu, nu esti suficient de vorbareata zilele astea, dar tu ai scuza, savurezi ultimele luni relaxante :)). Buna idee cu Sorin, mai ales ca e in State! Sunt sigura ca va fi fericit ca nu trebuie sa sa gandeasca el ce ti-ar placea :D.

    Miha, cred ca o sa-l apreciezi :)), mai furi putin timp pe net.

    Diana, stiu ce zici, si cand am scris asta m-am gandit ca intr-un fel nu savurezi 100% viata cu copilul tau daca atunci cand el se da cu bicicleta, tu sari imediat pe internet. Poate sunt copii care dorm mai mult decat Alex, sau care se joaca singuri. Deocamdata, cand e treaz, nu ma lasa sa stau la calculator deloc. Doarme 40 de minute ziua (scriu contra cronometru mereu) si 6 ore noaptea. Asa ca eu stau si scriu pentru firma pana pe la 2 noaptea. Ipadul imi place sa-l folosesc la citit (articole, facebook,...), nu la scris. Daca nu l-as avea, as ajunge ori sa le citesc de la 2 la 4 noaptea :D, ori sa renunt la ele.

    Stiu ca va veni o vreme cand va trebui sa triez la sange lucrurile virtuale care imi ocupa timpul, dar deocamdata simt ca nu vreau sa pierd unele informatii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma, eu te admir ca poti sa fii asa enciclopedie la cat de putin timp liber ai, zau! Ana doarme 2-3 ore pe zi. Dar ce folos, ca le dorm si eu, de regula!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, am tresarit la poza cu piscina! (inca nu citisem ca nu este o poza personala).

    RăspundețiȘtergere
  9. Nela, multumesc. Sa stii ca uneori ma intreb ce cantareste mai mult: relaxarea si dorinta mea de informare (ca nu tot timpul e ceva relaxant, dar parca ma enervez daca nu apuc) sau linistea... Cred ca mai bine alegi tu sa le dormi. Informatiile ce le citesc eu sigur o sa fie stiute de toata lumea, peste cativa ani, dar ridurile de la nesomn le voi avea doar eu :))))))

    Dana, pupici :)). Si Relu a crezut ca au renovat astia de la piscina unde merg eu :)))).

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh, Raluca, dar eu aleg somnul pentru ca nu se poate altfel, sunt mult prea obiosita, desi am ajutoare de nadejde, incat sa imi permit sa fac altceva. Este oboseala aceea fizica, asemanatoare cu cea a primului trimestru de sarcina. Cred ca organismul stie el ce stie, se odihneste cat mai mult acum, cat mai poate! :))) Mai un pic si o luam de la capat cu trezirile fara numar... hoho!

    RăspundețiȘtergere
  11. O, da, stiu stiu. Adica tin minte la mine in primul trimestru, si n-aveam inca un pui :D. Ma gandeam ca si acum mi-ar prinde bine uneori poate mai multa odihna si mai putin stat pe net :D

    RăspundețiȘtergere
  12. of, eu oare cum am ratat postarea asta a ta? las ca o fac si eu, desi cu intarziere cam mare.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...