vineri, 15 aprilie 2011

Stiri pe scurt

Ii urez bun venit in lume finutului si nepotelului nostru Matei! Felicitari parintilor!

Matei, sa fii sanatos si fericit! Si sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te-au asteptat cu atata dragoste! Si pe care abia astept sa ii vad in noua formula! Ce mare bucurie! Matei, scumpule, sa nu o chinui pe mami, sa nu ai colici, sa papi bine tzitzi :D, sa dormi bine si sa-i zambesti des!

Azi dimineata am primit mesajul nasterii lui Matei si mi-a zburat tot somnul :). Inca nu am detalii de la eveniment pentru ca nu am vrut sa deranjez mamica, dar abia astept sa vorbesc cu ea.

Si voi mai avea un finut in luna mai! Iuhuuu!!!

A doua veste rapida este ca mai avem o maseluta! Nr. 3! L-am simtit mai cald decat de obicei si m-am uitat in gurita lui, sus, in dreapta, si am vazut ca maseluta e aproape iesita, si caninul e umflat si alb. Ma uit in stanga sus si vad o ditamai maseaua, iesita dupa cum arata de vreo 4-5 zile :))). Eu nu prea ii cercetez maselele decat cand banuiesc ceva, ca altfel nu ma lasa, mai ales sus unde nu se vad cand rade :))).

Nu a fost asa de greu ca la maselele de jos (la care am avut o saptamana de febra, nesomn, diaree, plans ziua noaptea si la care dormea numai plimbat, plus alaptare exclusiva mai mult de o saptamana). Dormea, nu adormea :)), adica tot somnul lui trebuia sa prestez plimbare, altfel daca il asezam sau ma asezam plangea. Acum e putin mai cald, nu are diaree, are tantrumuri multe si nervi si aruncat de obiecte pe jos, mananca solide ca pana acum, plange de nervi si de vreo saptamana a inceput iar sa mai planga si noaptea dar il calmez usor. Chiar ma obisnuisem deja cu binele, ca am avut cateva saptamani de somn bun noaptea, si semi-trezit de vreo 2 ori pe noapte pentru tzitzi.

Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai usor cu maselutele astea! :)

Weekend frumos tuturor!

7 comentarii:

  1. Sa dea Doamne Doamne să fie ușor la următoarele!
    Măi, și ați avut nopți cu numai 2 treziri noaptea??!!! wow, super!!!
    Vă pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pt finut! Sa fie sanatos si el si parintii si sa va bucurati de el!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-ti traiasca finutul/nepotelul, sa creasca mare si sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari pentru toate vestile bune si week-end placut si voua! :)

    pupacim.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place tare sa citesc vesti bune de la voi! Va pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru nepotel! Poate ca Alex s-a obisnuit cu durerea de iesit dintii :), si va fi mult mai bine de acum inainte. Oricum, mai aveti un pic si scapti de asta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Nela, se pare ca ma obisnuiam tare repede cu binele si uitam sa il laud pe blog pe pui cat e de cuminte :))

    Suntemstrengari, ma bucur mult ca ai intrat pe la mine si astfel mi-ai dat ocazia sa iti vad blogul, care e absolut minunat! De la felul tau de a scrie, la pozele superbe cu puiul tau (care am inteles ca sunt facute de sotul tau), la catelul vostru simpatic, la cartile geniale pe care le recomanzi (de mult imi doream sa citesc cartile lui Ina May :D). Ai un blog minunat! Si chiar daca poate nu tot timpul voi avea timp sa comentez cate ceva, de citit sigur il voi citi.

    Cristina, tot timpul esti aproape! Multumesc mult!

    Gabi, Monis, pupici dragi! Multumesc!

    Gabi, multumesc! Cred ca a fost o minune, pentru ca acum il supara rau dintisorii... Mai e un pic!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...