marți, 26 aprilie 2011

Hristos a inviat!

Hristos a inviat!

Am avut niste zile asa frumoase! Nici nu stiu care a fost motivul, vremea superba de vara sau faptul ca am fost toti acasa in familie? Dar a fost minunat!

Duminica dimineata ne-am trezit, am luat Paste si Alex a mancat ou rosu. Apoi l-am imbracat si l-am trimis cu bunica la Biserica. Acolo a stat cuminte, fascinat de o fetita de langa el. Cand am ajuns si eu la Biserica sa-l iau acasa sa il culc, deja a inceput sa ma intrebe una alta prin jur si sa maraie :D. Deci numai cu mine face asa, e clar :)).

Dar nu a fost semn de somn, asa ca ne-am jucat pe afara si ne-am bucurat de vremea minunata. Apoi, dupa somn, iar afara, am mers in parc si ne-am intalnit cu Alexandra mica si parintii ei. A venit vara! Am mai zis asta? :))

A vrut sa suga in parc si m-am retras pe o buturuga la umbra, vantul adia asa frumos, a fost mirific! Am avut parte zilele astea de multe momente absolut minunate, in care doar stai si admiri natura si te bucuri de soare, de vant, de verdele copacilor, de cantecul pasarilor, de copilul de la san care rade cand te mangaie pe fata si cand incearca sa-si bage degetele in gura ta :)). Am impresia ca in momente din astea ne dam seama pentru ce traim. Nu in cele in care suntem grabiti zi de zi. In cele in care savuram viata si lumea asta. Ne-am plimbat prin oras doar pe alei ocolite care acum erau pustii si linistite si tacute si puteai sa admiri natura, cu verdele crud si cu florile parfumate ale pomilor si cu ciripitul mierlelor. Trageam adanc aer in piept si incercam sa inspir tot binele si frumosul ce il vedeam in jur. Cumva voiam sa-mi ajunga si pentru cand voi fi prea obosita si stresata sa il pot observa, sau pentru primavara viitoare care poate nu imi va mai oferi atat de mult timp petrecut impreuna cu Alex.

Si ieri dimineata am stat vreo 5 minute pe fotoliu la soare in timp ce Alex se juca in masina cu Relu. A fost prima data de dupa nastere cand am putut sa stau "la soare". Mi-am amintit cum stateam cu burtica alexiana la soare si cat de usoara era viata atunci :))). Dar nu era asa frumoasa! De atunci nu mi s-a mai oferit ocazia, pentru ca si asta vara stateam in picioare dupa el pe plaja si cand dormea stateam in picioare langa el sa pot sari la el cand se trezeste, pentru ca daca nu ma vedea imediat se speria tare si plangea. Dar creste puiul mamei si mi se pare ca e din ce in ce mai usor si mai frumos.

Ieri a mangaiat cainii si mioriticul meu e fascinat de Alex. Si azi Nero a stat numai pe langa noi si s-a tot asezat in fata lui Alex si astepta sa fie mangaiat :)). Si Lucky il adora pe Alex, dar nu ii permite seful lui blanos sa stea prea mult pe langa noi...

A, am uitat sa mentionez ca in noptile astea de Paste Alex a "nascut" a patra maseluta! :D

Deci ce poate fi mai frumos decat sa te calareasca puiul si din cand in cand sa se aplece peste tine ca sa te stranga in brate si sa te pupe? Si sa-i auzi inimioara cum bate in urechea ta si sa te gandesti ca nu demult ai vazut acea inimioara la ecograf?

Sper ca si voi savurati primavara-vara aceasta si stati afara toata ziua ca noi si va bucurati de viata in natura!

















































15 comentarii:

  1. Adevarat a Inviat !
    ce ma bucur sa aud si sa vad atata bucurie la voi , sa va dea Domnul toata viata , numa de zile ca astea sa aveti parte si sa va iubiti mereu ca acuma .


    Sa stii ca si Iza e la fel , cand e cu tati nici nu caraie ,iar cu mine face circ .

    RăspundețiȘtergere
  2. Like, like, like!!!
    Vă pup, dragilor!
    Adevărat, a-nviat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevarat a inviat!! Ce m-am bucurat ca Alex mananca flori de papadie, sunteti grozavi!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarat a inviat! Ce imagini frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat a inviat! oaa, ce de poze ne-au incantat ochii. Ce bronzat e Alex si ce frumos alearga el incolo si incoace:) si daaa, e asa linistitor si divin cand stau la san si vor sa bage mana-n gura ta:)) superb!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim mult mult dragelor, ca va bucurati impreuna cu noi! :) Va tzuc cu mare drag!

    Si uitasem sa spun ca am mers la piscina si duminica si luni seara pentru ca Relu l-a scos pe pitic la plimbare si aveam alternativa sa stau acasa sa mananc prajituri :)))). Duminica am ajuns acolo si normal ca era cam gol, o singura doamna. Cand sa ma schimb in costum de baie constat ca mi l-am uitat acasa. Am inceput sa imi impachetez la loc ghiozdanul si imi spune doamna ca are ea unul curat in plus! Stiu, prima reactie ar fi "nu, multumesc" :)). Dar mi s-a parut asa un semn, vin la piscina in ziua de Paste, intalnesc o doamna pe care nu am mai vazut-o pana acum, singura data cand imi uit costumul de baie e piscina aproape goala si singura doamna care este fix in vestiar are un costum de baie in plus! Pai cum era sa ratez asta? :))

    Partea cea mai haioasa, daca m-ar fi pozat cineva, este ca era roz bombon costumul de baie! ROZ! Nu-mi place rozul deloc si nu am nici o piesa de imbracaminte roz. Ador costumele de baie negre si bleumarin. Deci meritam o poza cu costumul de baie roz-bombon :)))))) in ziua de Paste :)))...

    RăspundețiȘtergere
  7. si am uitat sa iti spun ce mult imi place tortul oitza/ mielusel:))) vrem si noi, ca deh ne cheama cei 3 ciobanei:D
    puuup

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))) pai de cate ori voi mai manca din el ma voi gandi la voi :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarat a inviat! Intr-adevar vremea e superba! De cand asteptam sa vad verde afara!

    RăspundețiȘtergere
  10. Adriana, :))))) Daaaa, vrei sa-ti trimit sau vii tu la o felie? :D

    Octavia, sa vezi acum ce albinute vom fi noi doua "iarno"-depresivele :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarat a inviat!

    Foarte faine pozele! Imi place mai ales ultima :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim! Si mie imi place ultima tare mult :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Alex, primavara eterna din sufletele voastre!! :) Ma bucura nespus sa citesc aceste randuri!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumim, Gabi! Soarele are efectul asta asupra mea :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...