marți, 3 mai 2011

Concurs BioBunatati

Pe BioBunatati este un concurs :D.

Trebuie sa aleg de pe site doua produse ce mi-au facut cu ochiul. Noroc ca sunt doua, ca de era numai unul, eram tentata sa vorbesc numai despre filtrul de apa si ar fi crezut lumea ca merg pe interes pentru ca e scump :)).

Deci un produs bun pentru orice casa consider eu ca e filtrul de apa: http://biobunatati.ro/product.php?id_product=4016. Eu chiar acum doua luni am luat un filtru pentru dush, sa nu il mai spal pe Alex cu clor, dar poate ar trebui sa ma gandesc si la mainile noastre cand spalam vase si la clorul inhalat.

Se stie deja ca eu am ce am cu clorul si am studiat mult pentru ca am probleme cu hipotiroidismul. Ei se pare ca fiecare dush in apa clorurata echivaleaza cu bautul a zeci de litri de apa (asa de mult clor absorbim la dush). Si clorul (impreuna cu bromul) distruge complet tiroida si elimina iodul din organism. Deci nu am fixurile astea de fitze, doar pentru ca mi se usuca pielea de la clor. Chiar e ceva ce ne distruge sanatatea, ne distruge sistemul hormonal, da infertilitate, etc. Si apoi ne intrebam de ce sunt atatia oameni bolnavi cu tiroida la noi in tara...

Bine, pe langa ce ma intereseaza pe mine cu clorul, se pare ca filtrele de apa blocheaza si tot felul de vietuitoare ce se gasesc in apa si pe care copilul le poate inghiti (din mancarea gatita de exemplu).

Si deci ca sa nu spuna cineva ca am ales cel mai scump produs de pe site :)), imi place mult si caruciorul-jucarie pentru Alex http://biobunatati.ro/product.php?id_product=311. Chiar azi a marait langa unul de plastic de la un magazin de jucarii si uite ca nu vazusem pe alte site-uri cu jucarii de lemn de la noi caruciorul asta de lemn de la Plan Toys. Lui Alex la varsta asta ii place sa impinga orice are roti, iar faptul ca ar pune mana pe lemn, nu pe plastic nociv, e foarte important. Plus ca e mult mai frumos :).

Acest concurs este mediatizat pe urmatoarele bloguri:

http://laurafrunza.com/
http://www.sigina.ro/
http://www.the-beauty-addict.com/
http://georgiasmirror.blogspot.com
http://totuldesprearomaterapie.blogspot.com
http://floridecires7.blogspot.com
http://jurnalbio.wordpress.com
http://manie.ro
http://yourvintagepolice.blogspot.com

13 comentarii:

  1. "Mami" de "Esentele minunate ale Ameliei", multumesc mult de vizita :).

    RăspundețiȘtergere
  2. la bazinul la care mergi apa e tratata cu altceva decat cu clor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Laurita, multumesc! Si succes si tie, am impresia ca si tu voiai sa participi!

    Octavia, e cu clor. Si mai rau, bazinele acoperite sunt mult mai nocive decat cele de vara descoperite, pentru ca se inhaleaza mai mult clor. Dar se contrabalanseaza hormonii mei tiroidieni cu "zen"-ul castigat acolo :)). Recunosc ca de cand am nascut nu ma mai preocupa asa mult persoana mea. Dar pe Alex nu-l bag intr-o piscina cu clor :). De asta am si cumparat filtrul si l-am instalat la dush, pentru baita lui. Eram deja hotarata sa ma duc sa-i aduc apa de izvor pentru baie :)) ca sa nu ajunga sa aiba si el probleme cu tiroida ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti tin pumnii si poate ca filtrul de apa va fi al tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Mersi mult Lili! Mai, ma multumesc si cu uleiul de argan, nu sunt pretentioasa :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna alegere si foarte bine scris articolul, chiar nu m-am gandit cat clor se absoarbe in organism doar de la dus. Bafta multa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc mult mult!

    Imi povestea o prietena din State cum s-a lamurit ea sa-si puna filtru la toata casa, nu numai la apa cu care face mancare. A testat de clor un pahar de apa de la robinet. Apoi si-a tinut mana in pahar 5 minute si a testat iar apa. Apa nu mai continea aproape deloc clor!

    Sunt si pe mercola.com niste articole de te sperii. Cat clor se absoarbe in organism, cate rele face, si cica sunt mult mai nocivi compusii organici care se creeaza in contact cu clorul. Clorul impreuna cu bacterii si alte vietuitoare de pe pielea noastra creeaza niste toxine foarte periculoase.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bafta multa!
    Sunt iarasi surprinsa cat de informata esti despre orice, bravo tie!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cristina, multumesc! Hai ca mai e loc, inscrie-te si tu! Uite, tocmai am aflat ca se desfasoara in 10 bloguri concursul si eu m-am inscris numai in 9 :)).

    Ei, sunt acolo la granita cu "obsedata" si tot ma straduiesc sa n-o trec. Si incerc sa nu ma stresez cu lucrurile ce nu le pot schimba (cum ar fi Fukushima si sfarsitul lumii :)) ). La alea deja merge numai cu rugaciune :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Succes la concurs , sper sa castigi filtrul .

    Eu am cumparat unul doar la robinetul de la bucatarie , inca nu am gasit unul la dush care sa filtreze si apa calda .

    RăspundețiȘtergere
  11. Mersi mult, Dana! Pupici! Ai dreptate, la apa calda exista o temperatura peste care nu filtreaza nici al meu cel de dush.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...