duminică, 25 aprilie 2010

Prima

Da! Alex creste, creste bine, creste frumos, creste minunat, si tot asa creste dragostea mea si fericirea mea si bucuria mea.

M-am hotarat sa creez un blog pentru a nota mancarea pe care Alex o va primi atunci cand vom incepe diversificarea. Imi va fi mult mai usor aici decat pe o foaie care apoi va ramane in dezordine pe masa. Si imi parea deja rau ca nu am inceput un blog mai demult, pentru a nota cand a avut parte de prima manichiura :D, cand a zambit prima data, cand a ras in hohote, si toate minunatiile pe care nu le-am notat nicaieri... Dar nu putem da timpul inapoi asa ca mi s-a parut ca diversificarea va fi un moment excelent de inceput de "jurnalism".

Puiul meu se numeste Alexandru Daniel, si s-a nascut in data de 16 octombrie 2009. Este viata mea!


7 comentarii:

  1. O, este super ca ti-ai propus sa scrii. Orice cuvintel pe care tu il asterni va fi un gand minunat pentru Alexandru Daniel si el iti va multumi zilnic acum macar printr-un suras strengaresc iar mai tarziu nu va conteni sa-ti spuna: Mami, te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce m-ai emotionat cu cuvintele astea! Multumesc mult :-*. Iupiii, primul comentariu! :">

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa deci... ai deschis o ladita virtuala cu amintiri. Felicitari! Nu uita sa pui aici si ceea ce simti tu, ca sa-ti aduci aminte mai tarziu ce parfum aveau zilele de inceput ale meseriei de mamica.

    RăspundețiȘtergere
  4. ce draguta e poza:)) spor la bloguit!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. pupa Dana piciorusul cel dragut!
    ce mult ma bucur pentru acest blog!!!
    o sa va urmaresc cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa cresti frumos Alex, sa papi tot, da? Uite ce mami exceptionala ai !

    RăspundețiȘtergere
  7. Uau! Uau! Uau! Asa un feedback pentru o prima postare scurta scurta! Multumim mult de aprecieri si incurajari! Sunteti extraordinare!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...