joi, 16 iunie 2011

Sesiune de poze pentru Kiddy Shop :)

Azi, de fapt ieri pentru ca e trecut de 12 noaptea, am avut o sesiune de poze pentru produsele Poarta-ma!. Eu cu Alex fotomodele :D, prietena si partenera mea Di era multitasking (distrat Alex, desfacut produse, impachetat produse), iar sotul ei a fost maestrul care a scos din noi ceva frumos :).

Mai multe despre cum ne-am gandit sa aducem aceste produse aici. Produsele le puteti vedea in magazin aici.

Chiar daca in gradina era prea multa lumina, si cate o creanga deranja poza, chiar daca pe jos erau dude putrezite, pe care maestrul fotograf a si alunecat si a cazut :D, chiar daca Alex nu avea rabdare si nu voia sa-si lase jucariile din mana, chiar daca l-am descaltat ca sa arate mai bine si asta a insemnat ca imi luam slingul pe mine cu el in brate, pentru ca pe jos nu prea putea calca de dudele amintite mai sus, chiar daca a trebuit sa stea cuminte la 2 mei-tai-uri, 3 slinguri cu inele, 2 slinguri fixe si un wrap tesut, chiar daca toate astea se intamplau pe o caldura mare si cand se apropia ora lui de culcare, chiar daca s-au facut doua pauze pentru supt :D... toate astea nu se vad in pozele minunate:



































Si Alex dupa ce a terminat sesiunea foto:



Am avut noroc si nu a trebuit sa pozez si cu wrapul elastic pentru ca aveam deja niste poze frumoase, cu prietena mea Ioana si fetita ei Alexandra, de la Botezul Alexandrei:





Editez ca sa adaug un link, de pe blogul Poarta-ma!: http://poarta-ma.blogspot.com/2011/06/prietenii-mei-virtuali.html. Recunosc ca sunt undeva pe un nor de fericire. O admir pe Diana de atata vreme, si acum sa o citesc scriind asa de frumos despre mine e ceva ireal. Multumesc, Diana! Nu am cuvinte ca sa multumesc si ca sa exprim ce simt acum.

14 comentarii:

  1. Superbe pozele si dulci fotomodelele! :) Eu va admir pe amandoua de multa vreme, felicitari pentru tot ce faceti bun imbunatatind viata mamicilor si a copiilor.
    Cat de curand vin si eu sa impartasesc experienta mea cu ring slingul, a fost un lifesaver in vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Niste modele tare frumoase si poze minunate!:)Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioooi! ce pereche frumoasa faceti voi 2.
    Pupici vedetelor

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte faine pozele...si produsele promovate normal :) !!! Sunt tare frumoase noile slinguri fixe ...avem si noi unul albastru de care ne-am indragostit ;) Imi place tare mult ultima poza cu Alex!!! Va pupam !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo, bravo, bravo:) Tare dulce Alex cu lopatica in mana, cu cana de apitza. Jucariile dau o savoare pozelor, ca par si mai reale!!!
    Alex va va purta noroc si cu siguranta shop-ul online va merge fff bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunati
    La multe lunite frumoase

    RăspundețiȘtergere
  7. MoniQ, multumim mult! Ai avut mare dreptate cu slingul! Si esti tare ca te-ai acomodat cu cel cu inele, eu intai am fost fan pouch pentru usurinta folosirii.

    Cristina, multumim mult! Asa esti de buna tot timpul cu noi!

    sakura, multumim mult! :D :"> Pupici! :-*

    Madalina, multumim mult de aprecieri! Eu sunt innebunita dupa cel cu dungi si tot ma gandesc daca cele 3 pouch-uri ale mele nu imi sunt totusi suficiente :)). Pupici!

    Adriana, esti asa scumpa! Da, pana la urma e o pata de culoare :)). Multumim mult de tot! >:D<

    Dana, multumim! Pupici! Transmitem si noi la multe lunite Iza! Heheee, 20 de luni :D!

    RăspundețiȘtergere
  8. :) tare frumoase; si modelele si pozele! :) Alex este fenomenal cu zambetul lui ... ma incarc pozitiv doar privindu-l! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ah, le-am vazut si eu joi, dar am uitat sa ma minunez si in scris ce faine sunt! si ultima, cea alb-negru este grozava!

    hugs!

    RăspundețiȘtergere
  10. Gabi, esti o draguta, multumim mult!

    Monis, te pup, multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte frumoase pozele, iar voi sunteti superbi! Le-am savurat pe fiecare in parte, felicitari, au iesit de nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunteti FOARTE frumosi!!! Nici nu ma mir ca au iesit pozele atat de frumoase cu asa modele!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. :"> Multumim mult, Simona, de vizita si de aprecieri!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...