marți, 14 iunie 2011

La multi ani, "Bu"! :)

Pe ultima suta de metri a zilei de azi, iti mai spun inca o data, bunicule, la multi ani!

Si pun aici pentru eternitate doua poze de azi de la sarbatoare, prima cu mine si cu tine, si a doua doar cu mine, ca sa-ti amintesti cine e cel mai frumos in casa asta :). (Explicatie pentru restul poporului, bunicul il tot invata ca atunci cand il intreaba cineva cine e cel mai frumos in casa, sa se arate pe el, si la intrebarea referitoare la locul doi sa il arate pe bunicul :D )







Am vrut sa-ti urez sa mai traiesti inca 40 de ani (ca sa faci suta) si sa apuci sa te ocupi si de copiii mei la fel cum te ocupi de mine, sa le inventezi cantece despre Lucky, despre Nero, despre pasari, copaci si masinute, sa le canti la muzicuta, sa ii lasi sa iti faca "ordine" pe birou, sa ii lasi sa se joace cu cosul de gunoi, sa te ridici de pe fotoliu ca sa poata sa se joace cu masinutele, sa ii plimbi in brate pe afara si sa le explici tot ce se intampla in curte, sa uzi florile in timp ce ei tin de furtun, si multe altele, cine stie ce va fi la moda peste 30-40 de ani :). Si pana atunci sa fii sanatos si fericit si implinit cu noi.

Alex.

3 comentarii:

  1. Ce dedicatie frumoasa!
    La multi ani lui "Bu", si din partea noastra! Sa fie sanatos si sa se bucure multi ani de acu' incolo de nepotelul lui frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani bunicului, chiar daca e cu intarziere!:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...