sâmbătă, 25 iunie 2011

Filmulete

Un update la filmulete, ca nu am mai pus demult.

19 februarie 2011 - Alex il imita pe Lucky cum latra. Stiti ca am mai zis ca incearca sa-l imite. Pentru ca labradorul meu, spre deosebire de mioritic, are o voce mai groasa, si tot tot tot se scutura cand latra. Asa ca Alex cand il vede sau il aude incearca si el sa isi scuture corpul la fiecare latrat.



23 februarie 2011 - Alex se joaca cu masinuta. Era bolnavior, avea febra, si de-abia statea in picioare. Asa ca era si foarte cuminte si era printre primele dati cand a inceput sa se joace singurel. Se pare ca la noi e adevarata vorba aia ca daca e cuminte copilul, sigur e bolnav... Asa era de slabit, incat de-abia se apleca sa vada masina de jos.







(In al treilea filmulet incalta si slapul unchiului Lali. Atunci doar incaltamintea lui o proba. Chiar daca si-o schimba, o stia tot timpul care e a lui. Acum insa incalta orice gaseste, si in ambele picioare, si papuci de-ai lui, si de-ai nostri, si chiar pantofi cu toc.)

12 mai 2011 - Alex il sperie pe Relu. Era o perioada cand spunea si un "Cucu" tare dulce, dar i se pare mult mai simpatic sa strige BAAAUUU



12 mai 2011 - Alex joaca fotbal cu Relu. Ca de obicei cand rade mult, il apuca sughitul. Nu am reusit sa-l prind in filmulet cum dupa ce dadea gol, incepea sa sara pe loc fericit si sa spuna "go-go-go-goooooo"!



27 mai 2011 - Alex danseaza pe muzica populara. Problema e ca ii place doar asta de Ardeal :)). Asa ca stam cu televizorul pe Hora TV. In momentul in care eu am vrut sa-l filmez cum dansa el de numa numa singur, a inceput la tv o doina :)). Si in plus, a si vazut camera si nu a mai vrut sa danseze. Asa ca ne-am multumit cu o melodie de pe Etno. Va trebui sa ma credeti pe cuvant ca pe melodiile ardelenesti de pe Hora are niste figuri si mai comice si pline de energie :D.



1 iunie 2011 - Alex striga MAMA. Da, de 1 iunie mi-a facut un cadou de m-am topit. S-a trezit din somn si in loc sa maraie ca de obicei, i-am auzit glasul cristalin strigand "Mama!". El a mai zis mama si pana acum, dar mai mult soptit. Si nu ma striga, ci daca il intrebai cine vine, sau cine e acolo, raspundea "mama". Ei bine, din 1 iunie ma striga toata ziua!!! Peste tot! :))



1 iunie 2011 - Alex uda florile si striga Mama



1 iunie 2011 - Alex uda florile si il uda pe bunicu'



13 iunie 2011 - eu incerc sa-l fac sa spuna NU. Asa de mult imi place cum spune NU, incat toata ziua il provoc :)). Dar in filmuletul asta nu am reusit :D.



16 iunie 2011 - Alex uda florile si spune NU



17 iunie 2011 - Alex ne arata cum o striga pe mama, cum il striga pe tata, si apoi spune NU



21 iunie 2011 - "Alex, cat o iubesti pe mama?" "Muuuu" (Muuult)



21 iunie 2011 - cum fac animalele. Pana la excursia de la Timisoara eu il invatasem doar cum face leul, ca sa-l pacalesc sa deschida gura si sa-i vad maselutele. Facea singur ca si calul cand vedea unul, si imita cateii. In rest, eu ii spuneam ca gaina face cotcodac, dar nu incercasem niciodata sa il fac sa repete. Asa ca la Timisoara m-a uimit cand a inceput el singur sa imite anumite animale. Si am vazut ca orice animal il intreb, in general stie. Nu am facut filmuletul pentru lauda, pentru ca stiu ca sunt multi copii care imita animalele inca dinainte de 1 an. Dar mie mi se pare asa de dulce, mai ales cand zice "miaaau". In plus, e tare dulce ca ma pune el sa-l intreb si sta drepti, isi freaca manutele de emotie si ofteaza din cand in cand.



21 iunie 2011 - prin camera Alex ma fugareste si ma calareste. Cam asa ne jucam noi in fiecare seara. In plus, ce mai facem si nu am filmat, e sa ne iubim tare tare in fiecare seara, ma imbratiseaza si ma pupa :D.

7 comentarii:

  1. Ce dulce-i cum spune "ma-ma"♥♥♥ si cat te iubeste...ahh, ce sa mai lacrimam noi peste ani urmarind astfel de filmulete.

    Pupici, cu drag!

    Dana, bien sur:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, eu sunt toata ziua cu zambetul pe buze cand il aud :D. Chiar si cand zice "Nu", nu reusesc sa ma enervez nici in cele mai posibil enervante situatii, ca imi vine sa rad cand il aud :)). Pupici dragi!

    RăspundețiȘtergere
  3. filmuletele astea sunt adevarate comori. sa le pui bine:D f haios um imita animalele si cum te pupa, te striga! Ah, abia astept:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubire adevarata sunt filmuletele voastre! M-au emotionat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristina, Adriana, MoniQ, Nela, multumim mult mult!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...